Το διάσημο ζευγάρι ανακοίνωσε κι επίσημα τον αρραβώνα του κι εμείς «λιώσαμε» με την φωτογραφία του

Νάνσυ Μητσοστέργιου

Υπέροχο ζευγάρι

Εδώ και 8 μήνες που βρισκόμαστε στο 2018 μαθαίνουμε από το Hollywood τις πιο ωραίες -και απρόσμενες πολλές φορές- ειδήσεις. Μέσα σε αυτές εκτός από τις εγκυμοσύνες των Kardashians και το γάμο του Harry με την Meghan Markle, μάθαμε πριν από μερικές εβδομάδες και για έναν αρραβώνα αστραπή, ο οποίος όμως δεν είχε επιβεβαιωθεί από το ίδιο το ζευγάρι.

Μπορεί να είδαμε το δαχτυλίδι της star, μπορεί οι πληροφορίες να ανέφεραν πως η πρόταση έγινε στα γενέθλια της, μπορεί ακόμη και η Meghan να έδωσε τη συγκατάθεσή της γι’ αυτόν τον αρραβώνα, όμως κανένας από τους δύο δεν είχε επιβεβαιώσει κάτι. Πλέον όμως είναι γεγονός, πως η Priyanka Chopra και ο Nick Jonas είναι αρραβωνιασμένοι κι επίσημα.

Οι γονείς του τραγουδιστή και ο ίδιος ταξίδεψαν ως την Ινδία, όπου και γνωρίστηκαν με τους γονείς της καλής του και έγιναν μάρτυρες στην χαρούμενη τελετή. Μάλιστα ο Nick ανέβασε και μία φωτογραφία στο Instagram account του με την Priyanka, γράφοντας στη λεζάντα: «Η μέλλουσα κυρία Jonas. Η καρδιά μου, η αγάπη μου».

Δείχνουν πάντως πολύ αγαπημένοι και ερωτευμένοι μαζί. Δε συμφωνείς;



Διάβασε ακόμη: Επιτέλους! Βλέπουμε πρώτη φορά το μονόπετρο της star και ο αρραβώνας είναι πλέον σίγουρος

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης