Επιτέλους! Βλέπουμε πρώτη φορά το μονόπετρο της star και ο αρραβώνας είναι πλέον σίγουρος

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Επιτέλους! Βλέπουμε πρώτη φορά το μονόπετρο της star και ο αρραβώνας είναι πλέον σίγουρος

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πια

Πριν από μερικές εβδομάδες έσκασε σαν βόμβα ο απρόσμενος αρραβώνας της διάσημης ηθοποιού με το νεαρό σύντροφό της. Ο τραγουδιστής έκανε την έκπληξη στη φίλη του ανήμερα των εορτασμών των γενεθλίων της και ακόμη δεν μπορούμε να πιστέψουμε πως οι δύο stars είναι πλέον αρραβωνιασμένοι και πως σε λίγο καιρό θα παντρευτούν.

Αν περιμέναμε μια απόδειξη για να πειστούμε εκατό τοις εκατό, αυτή ήρθε πριν από κάποια εικοσιτετράωρα, όταν και η star μας έδειξε για πρώτη φορά το μονόπετρο που της χάρισε ο καλός της. Και αν κρίνουμε από την φωτογραφία εκτός από εκθαμβωτικό, δείχνει και πανάκριβο. Λογικό αν σκεφτείς, πως ο νεαρός τραγουδιστής έκλεισε ένα ολόκληρο υποκατάστημα Tiffany & Co στη Νέα Υόρκη, προκειμένου να διαλέξει το κατάλληλο για την αγαπημένη του.

Η Priyanka Chopra απαθανατίστηκε σε μία φωτογραφία στο Instagram, παρέα με τη φίλη της και ηθοποιό Raveena Tandon, και όπως την κρατούσε είδαμε για πρώτη φορά στο χέρι της το δαχτυλίδι που της χάρισε ο Nick Jonas και έδειχνε πραγματικά υπέροχο. Ο Nick σύμφωνα με πληροφορίες από κοντινές πηγές είναι απίστευτα ερωτευμένος μαζί της και σύντομα η οικογένειά του θα ταξιδέψει ως την Ινδία για να γνωρίσει τους γονείς της αγαπημένης του.


https://www.instagram.com/p/BmeOAGmlO6y

Μην ξεχνάς άλλωστε, πως έχει δώσει και η Meghan Markle τη συγκατάθεσή της γι’ αυτόν το γάμο.

Διάβασε ακόμη: Επιτρέπεται η Meghan Markle να γίνει παράνυφος της Priyanka Chopra;