Η σέξι εμφάνιση της Jennifer Lopez στα ΜTV VMAs 2018 και η αντίδραση του Rodriguez που σχολιάστηκε!

Πατούλια Κατερίνα

Η 49χρονη ίσον με δύο 25αρες!

Η χτεσινή βραδιά ήταν βραδιά απόλυτης αναγνώρισης για την Jennifer Lopez που είναι η πρώτη Λατίνα που λαμβάνει το βραβείο «Michael Jackson Video Vanguard» για τη συνολική της προσφορά.

Ο 43χρονος αγαπημένος της Jlo, Alex Rodriguez βρέθηκε στην πρώτη σειρά για να θαυμάσει από κοντά το 10λεπτο σόου της λατίνας σταρ που « τα έδωσε όλα» επί σκηνής!

Ειδικά τη στιγμή του κουνήματος των γοφών, σήμα κατατεθέν της JLO, o Rodriguez δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του και η κάμερα ήταν εκεί για να τον εντοπίσει, κάνοντας τον viral στο Twitter.



Σε άλλα νέα, η Lopez, ετών 49 παρακαλώ, τραγούδησε και χόρεψε σαν να μην υπάρχει αύριο τις μεγάλες της επιτυχίες, ανάμεσά τους τα“Waiting for Tonight,” “On the Floor,” “I Ain’t Your Mama,” “Dance Again,” “El Anillo,” “Booty,” “Love Don’t Cost a Thing,” “Get Right” και “All I Have” και φυσικά μας άφησε άφωνους με το χρυσό κορμάκι, τις καλλίγραμμες καμπύλες, τα μακριά ξανθά μαλλιά και το κούνημα των γοφών της.



Πάντως, κατά την παραλαβή του βραβείου της, η Jennifer μίλησε τόσο για τα δίδυμα παιδιά της Max και Emme όσο και για την δίδυμη ψυχή της, τον Rodriguez.

«Ήταν ένα φανταστικό ταξίδι. Τα πιο τρελά μου όνειρα έγιναν πραγματικότητα. Μουσική, υποκριτική, ερμηνεία, η καριέρα μου ήταν εμμονή για μένα. Όταν οι άνθρωποι μου έλεγαν πως μπορώ να κάνω ένα πράγμα καλά, έλεγα όχι και ακολούθησα το δικό μου μονοπάτι και τους δικούς μου κανόνες».

Μου άρεσε ο τρόπος που ζούσα με δουλειά, δουλειά και δουλειά. Αλλά όταν οι δύο άγγελοι ήρθαν στη ζωή μου, όλα άλλαξαν. Έπρεπε να είμαι καλύτερη, να είμαι πιο δυνατή και αυτή η αγάπη τροφοδότησε την καριέρα και τη ζωή μου με κάθε τρόπο και με πήγε ψηλά. Σας ευχαριστώ Max και Emme.



«Και Alex, είσαι η δίδυμη ψυχή μου. Η ζωή μου είναι πιο γλυκιά και καλύτερη, επειδή με κάνεις να καταλαβαίνω πως ο ουρανός δεν έχει όριο, το σύμπαν είναι άπειρο και μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα μαζί με εμπιστοσύνη, αγάπη και κατανόηση. Θέλω να κάνω τόσα και δεν υπάρχει καλύτερος από εσένα για να τα κάνουμε μαζί. Είσαι το macho μωρό μου, σε αγαπώ».

Διάβασε ακόμα: Την απιστία δεν τη συγχωρεί! Η star χώρισε με τον ηθοποιό και είναι πια επίσημο

Δες τις φωτογραφίες από το απίθανο σόου παρακάτω.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης