Την απιστία δεν τη συγχωρεί! Η star χώρισε με τον ηθοποιό και είναι πια επίσημο

Την απιστία δεν τη συγχωρεί! Η star χώρισε με τον ηθοποιό και είναι πια επίσημο

Αφού το έκανε μία φορά θα το έκανε και δεύτερη

Ένας χρόνος και κάτι μήνες έχουν περάσει από τότε που ο διάσημος ηθοποιός αποφάσισε να φτιάξει και πάλι τη ζωή του με τη γνωστή παραγωγός. Το 2015 χώρισε με την σύζυγό του έπειτα από δέκα χρόνια έγγαμου βίου και αυτό γιατί την απάτησε με την νταντά των παιδιών τους. Προσπάθησαν να φτιάξουν κάπως τα πράγματα, όμως το 2017 χώρισαν οριστικά και τότε βρήκε καινούργια σύντροφο.

Όμως δεν κράτησε πολύ, αφού ο Ben Affleck και η Lindsay Shookus φαίνεται πως χώρισαν οριστικά και αυτό γιατί ο 46χρονος ηθοποιός απαθανατίστηκε με ένα μοντέλο του Playboy, την 22χρονη Shauna Sexton και όχι μία φορά, αλλά δύο. Απ’ ότι φαίνεται το μικρόβιο του να ξενοκοιτάει χαράχτηκε βαθιά μέσα του και δεν μπορεί πια να απαλλαγεί.

Η παραγωγός του Saturday Night Live και ο ηθοποιός προσπάθησαν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα μαζί, όμως φαίνεται πως δεν πέτυχε και χώρισαν οριστικά. «Έχουν ακόμη καλές σχέσεις μεταξύ τους και παραμένουν δύο φίλοι», ανέφερε μία πηγή στο E! News. «Και οι δύο προσπάθησαν να το κάνουν να λειτουργήσει, αλλά η απόσταση αποδείχθηκε μεγάλη γι’ αυτούς τώρα. Η οικογένεια έρχεται πρώτη και για τους δυο».



Δεν μπορείς να πεις όμως, ο άτακτος ηθοποιός το έκανε πάλι το θαύμα του.

Διάβασε ακόμη: Χάσαμε κάτι; Ο star εμφανίζεται με νέα συνοδό χωρίς καν να έχει ανακοινώσει το χωρισμό του