Η κρυφή έξοδος της Kate Middleton που δεν μάθαμε ποτέ! Που πήγε η δούκισσα του Cambridge;

Νάνσυ Μητσοστέργιου

Βρίσκεται ακόμη σε άδεια μητρότητας

Η Kate Middleton βρίσκεται σε άδεια μητρότητας από τον Απρίλιο και έπειτα αφού καλωσόρισε τον πρίγκιπα Louis, με την βάφτιση του να αποτελεί την τελευταία της έξοδο. Φαίνεται όμως, πως έκανε μια σπάνια εμφάνιση αυτήν την εβδομάδα για να χειριστεί κάποιες επιχειρήσεις. Η ίδια και ο Πρίγκιπας William πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Miguel Head, ο οποίος αποχώρησε από την θέση του ιδιωτικού γραμματέα, αναφέρει το Elle UK.

Ένα σημείωμα από την εγκύκλιο του Δικαστηρίου, το επίσημο αρχείο των βασιλικών δεσμεύσεων, επιβεβαίωσε τη συνάντηση αυτή. «Ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge σήμερα το απόγευμα έλαβαν από τον κ. Miguel Head ότι παραιτήθηκε από Προσωπικός Γραμματέας της Βασιλικής Υψηλότητας του William», ανέφερε χαρακτηριστικά το δημοσίευμα του Elle UK.

Δες και αυτό: Royal alert: 4 πράγματα που δεν γνώριζες για τη διατροφή της Kate Middleton

Ο Head δούλευε με τη βασιλική οικογένεια για μια δεκαετία, σύμφωνα με τους Times. Λαμβάνοντας υπόψη την ιστορία του με την οικογένεια, υπάρχει λογική στο ότι η Kate Middleton έσπασε το κενό άδειά της για να τον δει. Ο Miguel θα αντικατασταθεί από τον Simon Case, πρώην ιδιωτικό γραμματέα των πρωθυπουργών David Cameron και στη συνέχεια της Theresa May.

«Αποτελεί παράδοση για τις royal μαμάδες να παίρνουν μία εξάμηνη άδεια από τις επίσημες υποχρεώσεις τους», έχει αναφέρει στο παρελθόν ο Duncan Larcombe, στο BAZAAR. «Ο γάμος του Harry και της Meghan δεν μετράει, καθώς ήταν οικογενειακή υπόθεση, αλλά σε ότι αφορά αυτήν την κατάσταση είναι σε θέση να διαλέξει σε ποια υποχρέωση θα δώσει το παρών. Αν ήθελε πάντως η Kate, μπορούσε να εξαφανιστεί από το background, μέχρι τον Οκτώβρη», αναφέρει ο Larcombe.

Αυτό το είδες; Ο πρίγκιπας Harry έχει γενέθλια, κι εμείς θυμόμαστε τις πιο όμορφες στιγμές του με τη Meghan

Δείτε όλα τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο στη ροή ειδήσεων του Newsbomb.gr

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης