Royal alert: 4 πράγματα που δεν γνώριζες για τη διατροφή της Kate Middleton

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Royal alert: 4 πράγματα που δεν γνώριζες για τη διατροφή της Kate Middleton

Και δεν φανταζόσουν ποτέ

Δεν είναι μυστικό πια πως τρέφουμε μία κάποια ιδιαίτερη εκτίμηση και συμπάθεια στους royal και τα μυστικά τους. Ειδικά όταν πρόκειται για πολύ προσωπικά θέματα της Kate Middleton ή της Meghan Markle, τότε το ενδιαφέρον και η περιέργειά μας χτυπάει κόκκινο. Και μπορεί να μάθαμε ήδη για την διατροφή και τις αγαπημένες συνήθειες της δούκισσας του Sussex, υπάρχουν κάποια πράγματα για την Kate που δεν γνωρίζαμε.

Λατρεύει τα πικάντικα φαγητά

Σύμφωνα με πληροφορίες η Kate Middleton, έχει αναπτύξει μία ιδιαίτερη αγάπη για το μαγείρεμα όλα αυτά τα χρόνια. Αγαπάει ιδιαίτερα το πικάντικο φαγητό και πιο συγκεκριμένα λατρεύει ένα πιάτο ινδικής προέλευσης, που αποτελείται από έναν συνδυασμό βοτάνων και μπαχαρικών, όπως το κύμινο, το τζίντζερ, τα φρέσκα ή αποξηραμένα καυτά τσίλι και ο κουρκουμάς, ένα εξαιρετικά υγιές και αντιφλεγμονώδες συστατικό.

Διάβασε ακόμη: Η δίαιτα της Meghan Markle: 5 πράγματα που λατρεύει να τρώει η Δούκισσα του Sussex

Έχει δοκιμάσει τη δίαιτα Dukan

Η Kate και η μητέρα της Carole Middleton, έχουν δοκιμάσει τη δίαιτα Dukan, ένα πρόγραμμα διατροφής με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και ελάχιστους υδατάνθρακες. Χάρη στη Δούκισσα του Cambridge και την μητέρα της, η δίαιτα Dukan ήταν το βιβλίο δίαιτας με τις καλύτερες πωλήσεις στη Βρετανία το 2011 την περίοδο που παντρευόταν ο William με την Kate. Η διατροφή αποτελείται κυρίως από άπαχες πρωτεΐνες, λαχανικά, φρούτα και ψωμί ολικής αλέσεως.

Ενδίδει σε πειρασμούς μόνο τα Χριστούγεννα

Όλα τα άτομα της βασιλικής οικογένειας την ημέρα των Χριστουγέννων επιτρέπουν στους εαυτούς τους να φάνε κάτι παραπάνω, όταν στο Sandringham House στο Norfolk με τη βασίλισσα. Απολαμβάνουν ένα μεγάλο πρωινό πριν από την εκκλησία, ένα μεσημεριανό γεύμα αποτελούμενο από αστακό ή σαλάτα γαρίδας, ψητή γαλοπούλα και συνοδεύτικά όπως καρότα και λαχανάκια Βρυξελλών.

Έπρεπε να δοκιμάσει την υπνοθεραπεία τροφίμων

Η Kate Middleton υπέφερε από έντονη πρωινή αδιαθεσία κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της με τον Πρίγκιπα George (αλλά και στα άλλα τις δύο παιδιά) και φέρεται να στράφηκε στην υπνοθεραπεία τροφίμων για να την βοηθήσει να ανακτήσει την όρεξή της. Τρόφιμα όπως αβοκάντο, μούρα, πλιγούρι βρώμης και άλλα βοήθησαν να διατηρήσει ένα υγιές βάρος.

Δες και αυτό: H αποκάλυψη που ταράζει το Παλάτι: Ποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας μισούσε την Kate Middleton