Επιτέλους μάθαμε ποιος είναι ο πατέρας της Khloe Kardashian

Νάνσυ Μητσοστέργιου

Αν δεν είναι αυτό αποκάλυψη, τότε τι είναι;

Από τότε που έγινε γνωστή η οικογένεια Kardashian μία φήμη την επισκιάζει συνεχώς κι έρχεται κάθε τόσο στο προσκήνιο. Αναφερόμαστε φυσικά, στο σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει σχετικά με την Kris Jenner και τον O.J Simpson και κατ’ επέκταση με το αν η Khloe είναι δική του κόρη ή όχι.

Αυτή η φήμη ακολουθεί την Khloe τα τελευταία χρόνια και υπάρχουν και φορές που η φήμη αυτή εντείνεται. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι στιγμές που ακόμη και οι αδερφές της την πειράζουν και την κοροϊδεύουν για το αν είναι ή όχι ετεροθαλής αδερφή τους. Αυτή η ιστορία όμως έπρεπε κάποια στιγμή να πάρει ένα τέλος, και αυτό το έδωσε η Kris Jenner αποκαλύπτοντας επιτέλους, ποιος είναι ο πατέρας της Khloe.

Δες και αυτό: Ημέρα αποκαλύψεων: Η Kris Jenner εξομολογήθηκε κάτι πολύ σημαντικό για την ζωή της

Σε επερχόμενο επεισόδιο της σειράς KUWTK η Kris Jenner παρουσιάζει στην οικογένειά της τεστ DNA για όλα τα μέλη της, σύμφωνα με τα οποία τα αποτέλεσματα των γενετικών τεστ όλων δείχνουν συγγένεια μεταξύ τους. Αναφέρει μάλιστα πως και οι τρεις αδερφές, έχουν ρίζες από την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή.

«58% Ευρωπαίες και 41,6% από Μέση Ανατολή”ακούγεται να λέει η Khloe, με την Kourtney να συμπληρώνει: «Είσαι αδερφή μου!. Αν δεν ήσουν κι εσύ από τη Μέση Ανατολή θα είχαμε πρόβλημα». Πλέον κανείς δεν θα μπορεί να πει πια, πως η Khloe είναι κόρη του O.J Simpson.



Δες ακόμη: Η Meghan Markle και ο Harry μόλις έκαναν την πιο cool εμφάνιση και εδώ χειροκροτάμε

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης