Ημέρα αποκαλύψεων: Η Kris Jenner εξομολογήθηκε κάτι πολύ σημαντικό για την ζωή της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ημέρα αποκαλύψεων: Η Kris Jenner εξομολογήθηκε κάτι πολύ σημαντικό για την ζωή της

Που σίγουρα δεν περίμενες να ακούσεις

Μία εξομολογητική διάθεση υπάρχει τα τελευταία εικοσιτετράωρα στον πλανήτη Hollywood και όλοι οι celebrities, ηθοποιοί και μη όλο και κάτι έχουν να αποκαλύψουν. Σήμερα τη σκυτάλη παίρνει η Kris Jenner, η οποία σε πρόσφατη συνέντευξή της, αποκάλυψε πως για ένα πράγμα έχει μετανιώσει πολύ στη ζωή της.

Μία συνέντευξη στον Harvey Levin παραχώρησε η Kris Jenner για τη σειρά OBJECTified του FOX News Channel και μεταξύ άλλων ανέφερε πως αυτό για το οποίο έχει μετανιώσει περισσότερο στη ζωή της, είναι το γεγονός ότι απάτησε τον τότε σύζυγό της Robert Kardashian, με έναν ποδοσφαιριστή –τον οποίο όμως δεν κατονόμασε-.

Δες και αυτό: Η Meghan Markle έκανε μια αποκάλυψη για την παλιά της ζωή, που δεν θα πιστέψεις

«Το έκανα! Και δεν είναι κάτι για το οποίο είμαι περήφανη στη ζωή μου. Κοιτώντας τώρα στο παρελθόν, ένα από τα πράγματα για τα οποία μετανιώνω, είναι που άφησα αυτόν τον γάμο να χαλάσει», ανέφερε η Kris και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό με την ειλικρίνεια της. Μάλιστα τόνισε, πως όταν ο Robert της ζήτησε διαζύγιο εκείνη ήταν καταρρακωμένη και της ήταν πολύ δύσκολο να το διαχειριστεί όλο αυτό.

Και κάπως έτσι μετά από αυτές τις δηλώσεις, το Σάββατό μας απέκτησε άλλο νόημα και δώσαμε ψήφο συμπάθειας στην Kris.

Διάβασε ακόμη: Τι συμβαίνει; Ο Justin Bieber εθεάθη σε «άθλια» κατάσταση στη Νέα Υόρκη και όλοι απορούν