To μωρό της Maria Menounos και ο ρόλος της Kim Kardashian

Διανύει την καλύτερη φάση της

Πριν από τρεις εβδομάδες η Maria Menounos ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου, με τον αγαπημένο της Keven Undergaro στο χωριό της Ελληνίδας παρουσιάστριας, στον Άκοβο της Αρκαδίας. Αυτός ήταν ο δεύτερος γάμος της star με τον Kevin, με τον οποίο και είχε παντρευτεί στη Νέα Υόρκη την ημέρα που αποχαιρετίσαμε το 2017.

Πλέον και όπως όλα δείχνουν είναι έτοιμη να γίνει και μαμά και αυτό είναι η πιο όμορφη είδηση που ακούσαμε σήμερα. Η παρουσιάστρια δεν έκρυψε ποτέ τις προσπάθειες που έκανε για να αποκτήσει παιδάκι, ούτε και το πόσο στεναχωριόταν κάθε φορά που αποτύγχανε. Η ίδια μάλιστα έχει αναφέρει στο παρελθόν, πως το 2011 αποφάσισε να καταψύξει τα ωάριά της, προκειμένου να είναι σίγουρη πως θα μπορέσει να κάνει παιδί σε μεγαλύτερη ηλικία.

Ωστόσο, αν και το όνειρό της ήταν να συλλάβουν φυσιολογικά με τον σύζυγό της, αυτό δεν πραγματοποιήθηκε, και μετά και τις εξωσωματικές αποφάσισαν να ακολουθήσουν την επιλογή της παρένθετης μητέρας. Και εδώ έρχεται και η Kim Kardashian, η οποία βοήθησε την Maria να έρθει σε επαφή με τους αρμόδιους ανθρώπους, προκειμένου να ξεκινήσει διαδικασίες παρενθετότητας.

Αυτό το είδες; Η Kim Kardashian σε πανικό: Οι φόβοι της reality star και το ρεζιλίκι της οικογένειας Kardashian

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό People η Maria είχε δηλώσει για το γεγονός πως η παρένθετη μητέρα είναι μονόδρομος: «Νομίζω πως η διαδικασία μπορεί να επιδεινώσει την κατάσταση – γιατί όπως μου είπε ο γιατρός μου ο όγκος προϋπήρχε χρόνια. Θυμάμαι πριν από δέκα χρόνια είχα αντιμετωπίσει κάποιες επίμονες εξάψεις, αλλά δεν είχα δώσει σημασία. Όταν παίρνεις ορμόνες, όμως, όλα μεγαλώνουν. Ο όγκος έχει αφαιρεθεί επιτυχώς, αλλά ο γιατρός μου είπε ότι είναι καλύτερα να μην ξανακάνω άλλη εξωσωματική, θα ήταν μεγάλο ρίσκο.

Έτσι, αποφασίσαμε με τον Keven να εξετάσουμε την προοπτική της παρενθετότητας. Θα ήθελα να ζήσω την εμπειρία της εγκυμοσύνης και λυπάμαι που δεν θα έχω αυτή την ευκαιρία. Όμως, δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Σκεφτόμαστε, λοιπόν, να μπούμε στη διαδικασία να αποκτήσουμε μωρό μέσω παρένθετης μητέρας – θα το συζητήσουμε πιο αναλυτικά στο ταξίδι του μέλιτος και επιστρέφοντας στην Αμερική θα ξεκινήσουμε».

Μάλιστα είδαμε και στο Instagram account της παρουσιάστριας, ένα story, στο οποίο ο σύζυγός της κρατούσε ένα μωράκι στην αγκαλιά του και η Maria του έλεγε πόσο πολύ το αγαπούν. Δεν ξέρουμε ποιο ήταν αυτό το μωράκι, όμως η εικόνα ήταν υπέροχη.



Δες ακόμη: Maria Menounos: Βυθίστηκε στο πένθος, δύο εβδομάδες μετά το γάμο της

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης