Η Kim Kardashian σε πανικό: Οι φόβοι της reality star και το ρεζιλίκι της οικογένειας Kardashian

Η Kim Kardashian σε πανικό: Οι φόβοι της reality star και το ρεζιλίκι της οικογένειας Kardashian

Νέα προβλήματα για τη διάσημη οικογένεια

Μία νέα είδηση που κυκλοφόρησε σχετικά με την Blac Chyna έχει φέρει σε πανικό την Kim Kardashian, η οποία φοβάται για την οικογένειά της και πιο συγκεκριμένα για τον αδερφό της, Rob Kardashian. Νέα δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Blac Chyna -πρώην σύντροφος του Rob και μητέρα της κόρης τους- θα συμμετέχει στο reality Love & Hip Hop και η Kim έχει αγχωθεί τρομερά.

Το εν λόγω reality αφορά τις ζωές των ανθρώπων που συμμετέχουν σε αυτό και η Kim Kardashian έχει αρχίσει να ανησυχεί, αφού πιστεύει πως η Blac θα βγάλει στη φόρα όλα τα θέματα της οικογένειάς της. Μία πηγή κοντά στην οικογένεια Kardashian ανέφερε στο HollywoodLife: «Η Kim φοβάται πως η Blac θα ντροπιάσει τόσο τον εαυτό της, όσο και τον Rob με αυτά που θα πει, και ανησυχεί κάπως γι’ αυτό. Η 37χρονη γνωρίζει πως αδερφός της λατρεύει την ιδιωτικότητά του και θα στεναχωρηθεί πολύ αν οτιδήποτε τον κάνει να νιώσει άσχημα».

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Blac έχει υπογράψει συμβόλαιο με την συγκεκριμένη παραγωγή, όμως είναι άγνωστο το πότε θα ξεκινήσει η συμμετοχή της σε αυτό το reality. Kim, κουράγιο.

Δες και αυτό: Επιτέλους πήραν απόφαση: Οι δύο stars χώρισαν οριστικά