Η Kim Kardashian σε πανικό: Οι φόβοι της reality star και το ρεζιλίκι της οικογένειας Kardashian

2 SHARES

Νέα προβλήματα για τη διάσημη οικογένεια

Μία νέα είδηση που κυκλοφόρησε σχετικά με την Blac Chyna έχει φέρει σε πανικό την Kim Kardashian, η οποία φοβάται για την οικογένειά της και πιο συγκεκριμένα για τον αδερφό της, Rob Kardashian. Νέα δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Blac Chyna -πρώην σύντροφος του Rob και μητέρα της κόρης τους- θα συμμετέχει στο reality Love & Hip Hop και η Kim έχει αγχωθεί τρομερά.

Το εν λόγω reality αφορά τις ζωές των ανθρώπων που συμμετέχουν σε αυτό και η Kim Kardashian έχει αρχίσει να ανησυχεί, αφού πιστεύει πως η Blac θα βγάλει στη φόρα όλα τα θέματα της οικογένειάς της. Μία πηγή κοντά στην οικογένεια Kardashian ανέφερε στο HollywoodLife: «Η Kim φοβάται πως η Blac θα ντροπιάσει τόσο τον εαυτό της, όσο και τον Rob με αυτά που θα πει, και ανησυχεί κάπως γι’ αυτό. Η 37χρονη γνωρίζει πως αδερφός της λατρεύει την ιδιωτικότητά του και θα στεναχωρηθεί πολύ αν οτιδήποτε τον κάνει να νιώσει άσχημα».

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Blac έχει υπογράψει συμβόλαιο με την συγκεκριμένη παραγωγή, όμως είναι άγνωστο το πότε θα ξεκινήσει η συμμετοχή της σε αυτό το reality. Kim, κουράγιο.

Δες και αυτό: Επιτέλους πήραν απόφαση: Οι δύο stars χώρισαν οριστικά

2 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ