Βρες τις διαφορές: Ο Σάκης Τανιμανίδης αντιγράφει τη Χριστίνα Μπόμπα και κάνει «χαμό»

Ίσως η top φωτογραφία της ημέρας

Ο Σάκης Τανιμανίδης μας έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές πως διαθέτει άπειρο χιούμορ και πως δεν τον ενοχλεί να τσαλακώνεται και να κάνει πλάκα τόσο με τον εαυτό του, όσο και με τη σύζυγό του, Χριστίνα Μπόμπα. Και αν έχεις δει το τελευταίο του post στο Instagram καταλαβαίνεις ακριβώς για ποιο πράγμα μιλάμε.

Αν πάλι δεν την έχεις δει ακόμη, δεν έχεις παρά να διαβάσεις αυτό το κείμενο. Η έννοια του «Ποιος το φόρεσε καλύτερα» παίρνει σάρκα και οστά μέσα από την φωτογραφία του παρουσιαστή στο Instagram account του. Η Χριστίνα Μπόμπα ανέβασε μια φωτογραφία στο προφίλ της, ξεκινώντας το δικό της countdown για τα Χριστούγεννα και φυσικά ο Σάκης αντέγραψε το look της, χρησιμοποιώντας όλο του το χιούμορ;

Εσύ διακρίνεις τις διαφορές; Ποιος από τους δύο το φόρεσε καλύτερα τελικά; Αν κρίνουμε από τα σχόλια στο post του Σάκη, o παρουσιαστής κέρδισε με μεγάλη διαφορά. «Who did it better!? ? Η @chrismpo πόσταρε αυτή τη φωτό στο προφίλ της και είπα να της δείξω πώς το κάνουμε εμείς οι Pro! Εσείς τι λέτε? #wearethechampions», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας του ο Σάκης Τανιμανίδης και τα σχόλια φυσικά έπεσαν βροχή.

Εσύ τι λες; Δες τη φωτογραφία στη gallery.

Διάβασε ακόμη: Αν θέλεις να είσαι κορμάρα στις γιορτές, η Χριστίνα Μπόμπα έχει τη λύση

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης