Αν θέλεις να είσαι κορμάρα στις γιορτές, η Χριστίνα Μπόμπα έχει τη λύση

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αν θέλεις να είσαι κορμάρα στις γιορτές, η Χριστίνα Μπόμπα έχει τη λύση

Ακολούθησε τις συμβουλές της

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν κι εσύ έχεις ήδη αρχίσει να σκέφτεσαι τι θα φορέσεις σε Χριστουγεννιάτικο και Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν. Και σε εκείνον τον γάμο που έχεις μέσα Δεκέμβρη, τι θα φορέσεις; Βλέπεις είναι αυτά τα δύο κιλάκια που πήρες μετά το καλοκαίρι, που σου χαλάνε τα σχέδια.

Δεν υπάρχει όμως λόγος να αγχώνεσαι. Η Χριστίνα Μπόμπα έχει για σένα τη λύση που ψάχνεις απεγνωσμένα. Με σωστή διατροφή χωρίς πολλές ατασθαλίες και ακολουθώντας τις «καυτές» ασκήσεις της, θα έχεις σίγουρα το αποτέλεσμα που θέλεις. Η Χριστίνα έκανε ένα εντατικό μάθημα με την Εύη Σαλταφερίδου και ομολογουμένως οι ασκήσεις δείχνουν να είναι πολύ καλές.



Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις κολάν και αθλητικά και να παρακολουθήσεις τα βίντεο με την γυμναστική της Χριστίνας. Έπειτα κάνε τις ασκήσεις αυτές δύο με τρεις φορές την εβδομάδα ή και πιο συχνά ανάλογα με τον ελεύθερο χρόνο σου.



Από την πρώτη κιόλας μέρα θα νιώσεις τα πόδια σου να καίνε, και αυτό να ξέρεις μόνο καλό είναι. Μην χάνεις χρόνο, ξεκίνα από σήμερα κιόλας, έχουμε μόνο 32 μέρες ως τα Χριστούγεννα.





Διάβασε ακόμη: Η Χριστίνα Μπόμπα με το πιο αποκαλυπτικό σύνολο ever