Η royal συνάντηση της Angelina Jolie που κανένας δεν κατάλαβε

Νάνσυ Μητσοστέργιου

Μα πότε έγινε αυτό;

Όσο εμείς και οι royal fans ασχολούμασταν με την μετακόμιση του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle από το παλάτι του Kensington το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, η Angelina Jolie «πίσω από την πλάτη μας» συναντιόταν με ένα άλλο μέλος της βασιλικής οικογένειας. Η διάσημη ηθοποιός και απεσταλμένη της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, συναντήθηκε με τη Sophie, την Κόμισσα του Wessex (σύζυγος του πρίγκιπα Edward, μικρότερου γιου της Ελισάβετ) στα πλαίσια του PSVI Film Festival, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή.

Και μπορεί να πέρασαν αρκετές ημέρες από τότε, όμως η βασιλική οικογένεια, κοινοποίησε εχθές τη συνάντηση αυτή. Το φεστιβάλ PSVI αυξάνει την ευαισθητοποίηση σχετικά με τη σεξουαλική βία και ενθαρρύνει τη δράση για τον τερματισμό του εγκλήματος. «Παρέχει επίσης την ευκαιρία σε νέους κινηματογραφιστές από χώρες που έχουν πληγεί από συγκρούσεις και χώρες της Κοινοπολιτείας να καταπολεμήσουν το στίγμα», έγραψε η βασιλική οικογένεια στην επίσημη ανάρτηση στο Instagram.

Η Angelina Jolie έχει μιλήσει ξανά για το συγκεκριμένο θέμα, κατά τη διάρκεια της ανθρωπιστικής εργασίας της με τις κοινότητες των προσφύγων και των εκτοπισμένων. Σε μία ομολία της προς τον ΟΗΕ το 2014, είχε καταγγείλει τη σεξουαλική βία ως μέσο για «βασανισμό και ταπείνωση αθώων ανθρώπων και συχνά πολύ μικρών παιδιών».



Ομοίως και την Παρασκευή, εξακολούθησε να μιλάει εναντίον αυτής της κτηνωδίας, «αποκαλώντας το μάλιστα ένα επείγον διεθνές ζήτημα», σύμφωνα με το περιοδικό People. Πρόσθεσε επίσης, πως η αλλαγή των νόμων και η κατάργηση του στιγματισμού στη σεξουαλική βία είναι «το έργο των γενεών».

Διάβασε ακόμη: Angelina Jolie-Brad Pitt: Μόλις δόθηκε το οριστικό τέλος

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης