Πρίγκιπας Harry – Meghan Markle: Φεύγουν οριστικά από το Λονδίνο

8 SHARES

Τι συνέβη;

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle από τις αρχές του επόμενου έτους θα φύγουν από το παλάτι του Kensington οριστικά και θα εγκατασταθούν αλλού. Όσο αρχίζουν και ετοιμάζονται για την άφιξη του πρώτου τους παιδιού, ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex έχουν να ετοιμάσουν και το νέο τους σπιτικό, το οποίο δεν θα είναι πια στο Kensington.

Το royal ζεύγος θα μετακομίσει στο εξοχικό του Frogmore στην περιοχή του Windsor, στις αρχές του νέου έτους. Το εξοχικό αυτό έχει δέκα υπνοδωμάτια και ξεχωριστό παιδικό δωμάτιο συγκριτικά με το Nottingham cottage που μένουν αυτήν τη στιγμή και έχει δύο μόνο υπνοδωμάτια. «Το Windsor είναι ένα πολύ ιδιαίτερο για το ζευγάρι και είναι πολύ χαρούμενοι και ευγνώμονες που η επίσημη κατοικία τους θα είναι σε αυτήν την περιοχή», ανέφερε το παλάτι σε επίσημη δήλωσή του.

Και μπορεί να αλλάζουν σπίτι, όμως τα γραφεία του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex θα εξακολουθήσουν να βρίσκονται μέσα στο παλάτι του Kensington. Ο αδερφός του Harry, William, και η σύζυγός του Kate Middleton, ζουν σε ένα «διαμέρισμα» μέσα στο Kensington, το οποίο έχει είκοσι κρεβατοκάμαρες. Ε δεν τα λες και λίγα!

Διάβασε ακόμη: Το hot φιλί της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry στα social media, που έγινε viral

8 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ