Κατερίνα Καινούργιου: Τα απειλητικά μηνύματα που δέχεται και η απάντηση στο Instagram

«Δέχομαι φρικτά και απειλητικά μηνύματα»

Τις τελευταίες 24 ώρες η Κατερίνα Καινούργιου δέχεται δεκάδες απειλητικά μηνύματα στα κοινωνικά δίκτυα και αποφάσισε να δώσει την απάντησή της τόσο στα Ελληνικά όσο και στα Αγγλικά.

Τι ακριβώς έχει συμβεί; Σε βίντεο της χθεσινής εκπομπής του «Ευτυχείτε» έγινε σχολιασμός της λίστας με τους ομορφότερους άντρες στον πλανήτη. Στην κορυφή της λίστας βρέθηκαν τα μέλη του πιο διάσημου συγκροτήματος αυτής της στιγμής στον πλανήτη, του συγκροτήματος BTS το οποίο απαρτίζουν επτά νεαρά αγόρια από την Κορέα.

Αμέσως οι fans τους συγκροτήματος και στην Ελλάδα ξεκίνησαν έναν πόλεμο στα social media κατά της παρουσιάστριας αλλά και της εκπομπής επειδή θεώρησαν πως ήταν προσβλητικά τα σχόλια που ακούστηκαν για τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες.

Διάβασε ακόμα: Απίστευτο: Η Angelina Jolie στο Survivor μαζί με τα παιδιά της!

Η 33χρονη Καινούργιου μετά από τα μηνύματα που δέχτηκε αποφάσισε να απαντήσει στο Instagram γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Ο σεβασμός της κουλτούρας κάθε λαού, είναι αδιαμφισβήτητος και αποτελεί μία από τις αρχές μου. Όπως επίσης και η στήριξη και αποδοχή κάθε διαφορετικότητας που ποτέ δεν αντιμετώπισα ως κάτι λανθασμένο ή κακό. Αντίθετα μάλιστα τόσο στη δημόσια όσο και στην ιδιωτική ζωή μου, παλεύω καθημερινά για το αντίθετο. Το να σχολιάσω χιουμοριστικά μια «λίστα» με ωραίους άνδρες στο πλαίσιο θέματος της εκπομπής που παρουσιάζω, δεν αμφισβητεί την καλλιτεχνική αξία του συγκροτήματος BTS, ή κανενός άλλου.

Μάλιστα έγινε και η αφορμή να γνωρίσω ένα μουσικό φαινόμενο που δεν γνώριζα. Έχω δεχτεί και δέχομαι σκληρή κριτική για την εμφάνισή μου και γνωρίζω πολύ καλά τι σημαίνει αυτό. Όπως επίσης γνωρίζω πολύ καλά ότι ο φανατισμός και οι απειλές, δεν συνάδουν με καμία κουλτούρα και με καμία στήριξη σημαντικών καλλιτεχνών, που δεν θα ήθελαν σίγουρα να υπάρχουν τέτοιες ακραίες συμπεριφορές στο όνομά τους».

Δες και το story στα Αγγλικά παρακάτω:

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης