Απίστευτο: Η Angelina Jolie στο Survivor μαζί με τα παιδιά της!

Πατούλια Κατερίνα
Απίστευτο: Η Angelina Jolie στο Survivor  μαζί με τα παιδιά της!

Η Jolie στο Survivor

Αυτήν την αψυχολόγητη τηλεοπτική εμφάνιση της Angelina Jolie και μάλιστα μαζί με μερικά από τα παιδιά της δεν την λες και αναμενόμενη.

Κανείς δεν γνώριζε πως η 43χρονη ηθοποιός ήταν τόσο μεγάλη fan του Survivor που θα επέλεγε να παρακολουθήσει το live reunion των παικτών του show για την 37η σεζόν στο Los Angeles με τίτλο Δαβίδ εναντίον Γολιάθ.

Το Survivor προβλήθηκε μεν στις 19 Δεκεμβρίου αλλά μόλις σήμερα τα αμερικάνικα μέσα εντόπισαν σε βίντεο τη Jolie και τα παιδιά της Knox και Shiloh.

Πηγή του περιοδικού People USA ανέφερε πως η ηθοποιός και τα παιδιά πέρασαν υπέροχα και το ευχαριστήθηκαν.

Είναι όμως η Jolie τόσο μεγάλη fan του Survivor ή το έκανε για τα παιδιά; Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Angelina βρέθηκε εκεί για να στηρίξει τον συγγραφέα παραγωγό και ηθοποιό Mike White, ο οποίος υπήρξε παίκτης του Survivor στην ομάδα του Γολιάθ την πιο πρόσφατη σεζόν και ήθελε έτσι να τον στηρίξει, Οι δύο ηθοποιοί έγιναν φίλοι στη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας The One and Only Ivan το 2012.

Ο Pitt λέγεται πως είναι έξαλλος με όλο αυτό το σκηνικό και με τα δίκια του.Διάβασε ακόμα: Τα 2 διαζύγια δισεκατομμυρίων που θα ταράξουν το Hollywood: Οι τραγουδιστές και η ηθοποιός χωρίζουν!