Πρίγκιπας Ηarry-Meghan Markle: Η Δούκισσα του Sussex απαντά στις ερωτήσεις για το φύλο του μωρού

Νάνσυ Μητσοστέργιου

Μήπως αυτή είναι η στιγμή που θα μάθουμε;

Το μείζον θέμα αυτής της σεζόν και κυρίως των τελευταίων ημερών, είναι το μωράκι που περιμένει ο πρίγκιπας Harry με τη Meghan Markle, το πότε θα γεννήσει, αλλά κα το φύλο αυτού. Και αφού εχθές μάθαμε τον μήνα που θα γεννήσει η Δούκισσα του Sussex, το μόνο που έμεινε πια είναι το να μάθουμε το φύλο (και ενδεχομένως το όνομα) του μωρού.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες που ήδη έχουμε, η Δούκισσα του Sussex θα γεννήσει τον Απρίλιο το πρώτο της παιδάκι και φυσικά ανυπομονεί και η ίδια γι’ αυτή τη στιγμή. Ποιο είναι όμως το φύλο του μωρού; Ένα 9χρονο κοριτσάκι, με το όνομα Kitty Dudley ρώτησε τη Meghan κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της στο Birkenhead για το φύλο του μωρού.

«Η Meghan ήρθε προς το μέρος μου και με ρώτησε πόσο χρονών είμαι, και που πηγαίνω σχολείο. Μπορούσα να δω την κοιλιά της πολύ καθαρά και την ρώτησα αν περιμένει αγοράκι ή κοριτσάκι», είπε η Kitty και συνέχισε: «Τότε η Meghan μου απάντησε πως δεν γνωρίζουν αν είναι αγόρι ή κορίτσι και πως το κρατάνε σαν έκπληξη», ανέφερε στο People η 9χρονη.

Πριν από μερικούς μήνες, περίπου τον Οκτώβρη, ο πρίγκιπας Harry είχε αποκαλύψει πως προτιμάει να αποκτήσει μια κόρη. Για να δούμε θα γίνει η επιθυμία του πραγματικότητα;

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης