Ο πρίγκιπας Harry αποκάλυψε αν θέλει το μωρό τους να είναι αγόρι ή κορίτσι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο πρίγκιπας Harry αποκάλυψε αν θέλει το μωρό τους να είναι αγόρι ή κορίτσι

Εσύ σε τι ποντάρεις;

Την προηγούμενη εβδομάδα το παλάτι ανακοίνωσε πως η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry σε λίγους μήνες θα αποκτήσουν το πρώτο τους παιδάκι και από τότε δεν υπάρχει κάποιο άλλο θέμα που να απασχολεί τα μέσα ενημέρωσης περισσότερο από ότι αυτό. Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex κάνουν την μία υπέροχη εμφάνισή τους μετά την άλλη στο βασιλικό ταξίδι στην Αυστραλία, κι εμείς δεν χορταίνουμε να τους κοιτάζουμε.

Από την προηγούμενη Δευτέρα που έγινε γνωστή η εγκυμοσύνη της Meghan έχουν κυκλοφορήσει πολλές εικασίες και στοιχήματα σχετικά με το φύλο του μωρού, αλλά και με το όνομα που θα επιλέξουν, η μεγαλύτερη αποκάλυψη όμως μπορούμε να πούμε πως έγινε στο Instagram, όταν ο Harry αποκάλυψε αν θα προτιμούσε αγόρι ή κορίτσι.

Σε ένα βίντεο που ανέβηκε στο Instagram από θαυμάστρια του royal ζεύγους ακούγεται μία γυναίκα να φωνάζει στον Harry: «Ελπίζω να είναι κορίτσι Harry». Φυσικά ο Δούκας του Sussex της απάντησε, λέγοντας της: «Κι εγώ το ίδιο ελπίζω». Και φυσικά μας έκανε να λιώσουμε και μόνο στη σκέψη του να τον δούμε να κρατά στην αγκαλιά του την κόρη του.

Δες το βίντεο εδώ:


https://www.instagram.com/p/BpMjkErCur-/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Διάβασε ακόμη: Η Meghan Markle και ο Harry μόλις έκαναν την πιο cool εμφάνιση και εδώ χειροκροτάμε