Η 14χρονη καλλονή είναι κόρη γνωστής ηθοποιού και σίγουρα δεν φαντάζεσαι ποιας

Νάνσυ Μητσοστέργιου

Μα είναι ολόιδιες

Έχεις ακουστά την έκφραση «το μήλο θα πέσει κάτω από τη μηλιά»; Σίγουρα την έχεις ακούσει και στην περίπτωση της Deva, η έκφραση αυτή παίρνει σάρκα και οστά και περιγράφει απόλυτα το πόσο η νεαρή καλλονή μοιάζει με τη μαμά της. Και όχι μόνο αυτό, αλλά η 14χρονη έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον και πολλών γνωστών οίκων μόδας κι έκανε ήδη και το πρώτο της διαφημιστικό.

Ο λόγος για τη Deva Cassel, την 14χρονη κόρη της Monica Bellucci και του Vincent Cassel, ο οποίος πριν από λίγο καιρό έγινε και πάλι πατέρας. Η 14χρονη μελαχρινή καλλονή όσο μεγαλώνει γίνεται ίδια η μητέρα της και δεν σου κρύβουμε πως πιστέψαμε ότι το διαφημιστικό ήταν κάποιο παλιό που συμμετείχε η μητέρα της.

Η Deva έχει ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά με τη μητέρα της, τα υπέροχα μαύρα της μαλλιά, ενώ το βλέμμα της είναι το ίδιο καθηλωτικό από της Monica. Η Deva μάλιστα διατηρεί και τον δικό της λογαριασμό στο Instagram, στον οποίο έχει ανεβάσει και τρεις φωτογραφίες της. Η πρώτη δουλειά της Deva είναι στον οίκο Dolce &Cabbana, οι οποίοι ζήτησαν την 14χρονη για να συμμετέχει στο spot του νέου τους αρώματος.



Και πραγματικά είναι μία κούκλα. Δες στη gallery παρακάτω τις φωτογραφίες της και πες μας, δεν νιώθεις σα να βλέπεις τη Monica σε νεαρή ηλικία;



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης