Το γαμήλιο ταξίδι της Jennifer Lawrence θα σε κάνει να αναρωτιέσαι για τον τραπεζικό της λογαριασμό

Νατάσσα Σχοινά

Η Lawrence κι ο νέος της σύζυγος ήθελαν να απολαύσουν στο έπακρο τις ημέρες που θα περνούσαν μαζί

Πριν από λίγες εβδομάδες έγινε ο γάμος που περίμενε όλη η διεθνής showbiz κι οι άνθρωποι που παρακολουθούν τα νέα της. Η Jennifer Lawrence αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης με τον γοητευτικό 34χρονο έμπορο τέχνης Cooke Maroney, μετά την οποία ακολούθησε μία δεξίωση 150 ατόμων με μεγάλους celebrities. Ανάμεσά τους είδαμε την Amy Schumer, την Kris Jenner, την Adele και πολλούς άλλους σε μία έπαυλη του 1894 στο Rhode Island.

Αφότου, λοιπόν, έγινε ο γάμος και η λαμπερή δεξίωση, ήρθε η ώρα το ζευγάρι να φύγει για το πατροπαράδοτο ταξίδι. Όλοι φαντάζονταν ότι, δεδομένου ότι πρόκειται για την πιο καλοπληρωμένη ηθοποιό του Hollywood, η άνεση σίγουρα δε θα ήταν κάτι που θα έλειπε από την περίσταση, όμως, οι πληροφορίες σχετικά με τον προορισμό και οι φωτογραφίες αυτού είναι τόσο μαγευτικές που δε θα πιστεύεις στα μάτια σου.

Πηγή αποκάλυψε στο Αμερικανικό People ότι οι νεόνυμφοι γιόρτασαν την έγγαμη ζωή τους στο Sumba, ένα νησί της Ινδονησίας που βρίσκεται ανατολικά από το Μπαλί. Το πριβέ resort, όπου επέλεξαν να μείνουν, περιλάμβανε ξύλινα σπίτια, εξοπλισμένα με κάθε πολυτέλεια και πολλές ασχολίες για να κάνουν οι επισκέπτες του, όπως paddle boarding και surfing.

Όχι απλά αυτό, αλλά η Jen με τον νέο της σύζυγο φαίνεται να έμειναν στο σπίτι του ιδιοκτήτη του resort, Chris Burch, με την τιμή της διαμονής να κυμαίνεται από 945 μέχρι 12,745 δολάρια ανά βράδυ, ανάλογα με τον αριθμό των ενοίκων και των βιλών που θα δεσμεύσουν.

Ομολογουμένως, η JLaw είναι ένα από τα πιο hot ονόματα της παγκόσμιας σκηνής, όμως, ακόμα κι έτσι, οι φωτογραφίες του γαμήλιου προορισμού της ήταν τουλάχιστον απίθανες.

Δες περισσότερες φωτογραφίες της πανέμορφης ηθοποιού στην gallery που βρίσκεται στη συνέχεια.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης