Η Jennifer Lawrence παντρεύτηκε και ιδού οι πρώτες φωτό της νύφης

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Jennifer Lawrence παντρεύτηκε και ιδού οι πρώτες φωτό της νύφης

Δείχνει πανέμορφη και ευτυχισμένη

Ένας από τους πιο πολυσυζητημένους γάμους της χρονιάς πραγματοποιήθηκε μέσα στο Σαββατοκύριακο, με καλεσμένους λαμπερούς και πασίγνωστους ηθοποιούς και stars του Hollywood και όχι μόνο. Το βράδυ του Σαββάτου η Jennifer Lawrence και ο Cooke Maroney ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, μπροστά σε αγαπημένους φίλους και συγγενείς στο Rhode Island.

Ashley Olsen, Kris Jenner, Emma Stone, Corey Gamble, Cameron Diaz, Nicole Richie και Sienna Miller, ήταν μερικοί μόνο από τους διάσημους καλεσμένους που έδωσαν το παρών. Ωστόσο [αρά το γεγονός πως υπήρξαν αρκετές φωτογραφίες των διάσημων καλεσμένων, δεν είδαμε ποτέ καθαρά κάποια φωτογραφία της ίδια της νύφης με τον σύζυγό της.



Το TMZ όμως, έψαξε και βρήκε κάποιες λήψεις της νύφης, μέσα στο εκπληκτικό νυφικό της, το οποίο έδειχνε να της ταιριάζει πολύ, ενώ και η ίδια έδειχνε πάρα πολύ ευτυχισμένη στο πλευρό του Cooke. Η 29χρονη ηθοποιός και ο 34χρονος σύζυγός της πια εμφανίστηκαν για πρώτη φορά μαζί πέρυσι, ενώ τον περασμένο Φεβρουάριο αρραβωνιάστηκαν.


https://www.instagram.com/p/B32v2LWgE4O

Στις φωτό που είδαμε δεν φαίνεται και πολύ καλά, ωστόσο το νυφικό της δείχνει να είναι πολύ όμορφο.