Ο κορονοϊός χτύπησε και το Hollywood: Ο πρωταγωνιστής του Harry Potter απαντά στο αν έχει τον ιό

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο κορονοϊός χτύπησε και το Hollywood: Ο πρωταγωνιστής του Harry Potter απαντά στο αν έχει τον ιό

Τι συνέβη με τον ηθοποιό;

Η ζωή και η επιβίωση στα χρόνια του κορονοϊού μοιάζει δύσκολη. Ειδικά, όταν βλέπεις παντού άρθρα που σε τρομοκρατούν, που συνεχώς αναφέρουν νέα κρούσματα, τραγικούς απολογισμούς κ.ο.κ. Δεν ξέρεις τι να πιστέψεις, δεν ξέρεις τι να διαβάσεις, φοβάσαι, κάνεις βεβιασμένες κινήσεις και γενικώς επικρατεί ένα χάος.

Και αν νόμιζες πως αυτό συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα έκανες λάθος. Στην άλλη πλευρά του ατλαντικού ο νέος ιός χτύπησε και το Hollywood και η κινδυνολογία έβγαλε θετικό στον ιό τον πρωταγωνιστή του Harry Potter.

Φήμες ήθελαν τον Daniel Radcliffe να έχει κάνει το τεστ και να έχει βγει θετικός στον ιό, όμως αυτό δεν είναι τίποτα άλλο πέρα από ανυπόστατη φήμη. Ο εκπρόσωπος του ηθοποιού βγήκε και σε επίσημη δήλωσή του διέψευσε την είδηση αυτή, λέγοντας πως ο Daniel είναι μια χαρά στην υγεία του και πως αυτή η είδηση δεν ισχύει καθόλου, ούτε υπήρξε ποτέ τέτοιο ζήτημα.

Η είδηση αυτή δημοσιεύτηκε μέσα από το Twitter, όμως αν το παρακολουθούσες καλά θα έβλεπες πως ήταν φήμη, αφού το account αυτό που έκανε το tweet είχε μόνο 125 followers, ενώ αν πατούσες το link δεν σε έβγαζε σε κάποιο συγκεκριμένο και επιβεβαιωμένο άρθρο.

Ο ηθοποιός πάντως είναι καλά και αυτό είναι το πιο σημαντικό.