Harry-Meghan: Η βασίλισσα Ελισάβετ μάλλον δε θα ξαναδεί τον Archie

Νάνσυ Μητσοστέργιου

Μία όχι και τόσο καλή εξέλιξη

Η βιογραφία του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle κυκλοφόρησε, κι έχουμε αρχίσει να μαθαίνουμε πολλά πράγματα που δεν γνωρίζαμε για τον δούκα και τη δούκισσα του Sussex. Το καλύτερο που κρατάμε και που μας ενθουσίασε για την ώρα, είναι πως ο Harry ξέχασε όλες τις άλλες γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του μόλις γνώρισε τη Meghan Markle. Μάλιστα όπως αποκαλύφθηκε ήταν ο πρώτος που της είπε «σ’ αγαπώ» με τη Meghan φυσικά να δίνει την ανάλογη απάντηση.

Και αν νόμιζες πως μετά από αυτή την είδηση θα ακούγαμε κάτι ακόμη χαρούμενο βιάστηκες. Μια νέα είδηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου –και μεταδίδεται από τη Daily Mail με την θυγατρική της οποίας (ακα Mail on Sunday) βρίσκονται στα δικαστήρια- αναφέρει κάτι αρκετά στενάχωρο για τη βασίλισσα Ελισάβετ, που προφανώς σχετίζεται με τους Sussexes. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η βασίλισσα Ελισάβετ τον Αύγουστο θα πάει στο Balmoral μαζί με τον Φίλιππο. Κι ενώ ο Κάρολος, ο William, η Kate και τα τρία τους παιδιά (George-Charlotte-Louis) θα είναι μαζί τους, πιστεύεται, πως οι Harry-Meghan και Archie δεν θα πάνε μαζί.

Γράφοντας στο The Telegraph, η Camilla Tominey εξήγησε ότι «ήταν πολύ απίθανο» να ταξιδέψουν από το Λος Άντζελες στη Σκωτία. «Κάποιοι αρχίζουν να αναρωτιούνται πότε - ή μάλιστα εάν - η βασίλισσα και ο πρίγκιπας Φίλιππος θα δουν τον Archie, τον νεαρότερο δισέγγονό τους ξανά», αναφέρει η Camilla. Ενώ ο πρίγκιπας Harry και η Meghan δεν θα παρευρεθούν στην ετήσια συγκέντρωση, η Camilla ανέφερε λεπτομερώς πως οι Cambridges ελπίζουν να ταξιδέψουν στα υψίπεδα της Σκωτίας για ένα σαββατοκύριακο τον επόμενο μήνα.

Στη συνέχεια, η οικογένεια θα επιστρέψει στο Λονδίνο για να επαναλάβει «κάτι που μοιάζει με ένα βασιλικό ημερολόγιο προ-κορονοϊού» τον Σεπτέμβριο. Τον περασμένο Σεπτέμβριο η βασίλισσα λέγεται ότι ήταν «απογοητευμένη» όταν οι Sussexes απέρριψαν την πρόσκλησή της στο Balmoral.

Τη δεδομένη στιγμή πάντως οι πηγές κοντά στο ζευγάρι επιμένουν ότι η απόφαση δεν πρέπει να θεωρηθεί ως «περιφρόνηση». Μάλλον, λόγω της κατάστασης με τον Covid.



© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης