Harry-Meghan:Η στιγμή που ο γόης του Παλατιού άφησε όλες τις άλλες πίσω του

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Harry-Meghan:Η στιγμή που ο γόης του Παλατιού άφησε όλες τις άλλες πίσω του

Ο πρίγκιπας την πάτησε για τα καλά

Από τότε που μάθαμε πως ο πρίγκιπας Harry βγαίνει με τη Meghan Markle και πως τα πράγματα μεταξύ τους είναι σοβαρά, ενθουσιαστήκαμε απίστευτα. Ίσως περισσότερο και από τον ίδιο τον πρίγκιπα. Και ο λόγος που χαρήκαμε τόσο ήταν επειδή δεν περιμέναμε με τίποτα ο γόης -ή αλλιώς το άτακτο αγόρι- του παλατιού να την πατήσει τόσο, που μέσα σε λίγους μήνες θα οργάνωνε αρραβώνα και γάμο με όλες τις τιμές. Και κάπως έτσι τον Νοέμβριο του 2017 που μάθαμε για τον αρραβώνα τους, δεν μπορούσαμε να συγκρατήσουμε την χαρά και τον ενθουσιασμό μας.

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά την ανακοίνωση έγινε γνωστή και η ημερομηνία του γάμου τους, και πια μετράμε δύο χρόνια από τον βασιλικό γάμο που έμεινε χαραγμένος στη μνήμη και στην καρδιά μας για πολλούς λόγους. Και αν νόμιζες πως τα ήξερες όλα για το ζευγάρι αυτό, έχουμε να σου πούμε πως έκανες μεγάλο λάθος. Όχι το μόνο μυστικό και έκπληξη δεν ήταν πως γνωρίστηκαν σε blind date με «αρχηγό» την φίλη της Meghan, Misha Nonoo.

Η βιογραφία των Meghan και Harry κυκλοφόρησε και δεν φαντάζεσαι τι μάθαμε μέσα από αυτή. Ο γόης του παλατιού που είχε όποια γυναίκα ήθελε –και δεν πέρασαν λίγες από τη ζωή του μέχρι να έρθει η Meghan- την πάτησε για τα καλά και κάπως έτσι άφησε πίσω του όλες τις άλλες.

Όπως αναφέρεται στη βιογραφία ο πρίγκιπας Harry ήταν ο πρώτος που είπε το «σ’ αγαπώ» στη Meghan –οκ λιώνουμε- και για να είμαστε ειλικρινείς δεν το περιμέναμε αυτό. Το ζευγάρι μετά το πρώτο ραντεβού του «εθίστηκε» ο ένας με τον άλλο και ήθελαν συνεχώς να είναι μαζί. Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex ένιωσαν «αισθητή έλξη» μετά την πρώτη τους συνάντηση στο Dean Street Townhouse του Λονδίνου και μιλούσε ο ένας για τον άλλον στους φίλους τους, σύμφωνα με το τελευταίο απόσπασμα από το επικείμενο βιβλίο «Finding Freedom», που αναφέρθηκε από την Daily Mail.

Η βιογραφία, από τους συγγραφείς Omid Scobie και Carolyn Durand, αναμένεται να κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα και προσφέρει λεπτομέρειες σχετικά με την πρώιμo έρωτα των Harry και Meghan ως μέρος μιας ευρύτερης ματιάς στο πώς το ζευγάρι αποφάσισε να αποχωρήσει από τη βασιλική οικογένεια.

Οι δύο τους τα πήγαν τόσο καλά στο πολυτελές εστιατόριο που συμφώνησαν να συναντηθούν την επόμενη μέρα στο ίδιο μέρος για δεύτερο ραντεβού, ανέφερε η Mail. Αν και οι δύο τους δεν φιλήθηκαν στην πρώτη τους συνάντηση, η Meghan είπε στους φίλους ότι η σχέση «θα μπορούσε να έχει προοπτική» ενώ ο Harry έφυγε σαν να ήταν σε «έκσταση».

Οι δυο τους έβγαιναν μόνο τρεις μήνες πριν ο Harry ομολογήσει για πρώτη φορά την αγάπη του για τη Meghan, με την ηθοποιό να απαντά αμέσως, «Σ 'αγαπώ κι εγώ!»

Δεν ξέρουμε αν στο είπαμε, αλλά «λιώνουμε».