Θυμάσαι τη Μάρλεν από τις Hi-5; Δες πώς είναι σήμερα

Ομολογουμένως, έχει αλλάξει αρκετά…

Αν είσαι γεννημένη τη δεκαετία του ’90, σίγουρα θα θυμάσαι το talent show του Mega «Pop stars» στις αρχές των 00’s μέσα από το οποίο δημιουργήθηκε το γυναικείο συγκρότημα Hi-5. Η Ειρήνη, η Φρόσω, η Shaya, η Νάνσυ και η Μάρλεν είχαν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας εκείνο το διάστημα με τις μοναδικές, μουσικές επιτυχίες τους, τις υπέροχες συναυλίες τους και το πόσο είχαν ταιριάξει μεταξύ τους.

Δυστυχώς, όμως, οι Hi-5 μετά από κάποια χρόνια διαλύθηκαν, χωρίς όμως ποτέ να φύγουν εντελώς από το προσκήνιο. Κατά καιρούς, ο κόσμος μάθαινε μέσα από τα ΜΜΕ νέα των κοριτσιών για την εξέλιξή τους και τη ζωή τους με πιο πρόσφατο παράδειγμα τη Μάρλεν, η οποία συνδέθηκε ζωντανά από τη Νέα Υόρκη όπου ζει με την εκπομπή «Καλοκαίρι#not» του OPEN, μίλησε για τη ζωή της στην Αμερική, την επαγγελματική της δραστηριότητα στη μουσική και την επιθυμία της να γίνει επανένωση του συγκροτήματος.

Αυτό, όμως, που μας έκανε μεγαλύτερη εντύπωση- όπως θα δεις στο παρακάτω video-, είναι η αλλαγή στην εξωτερική εμφάνιση της Μάρλεν. Η τραγουδίστρια δεν έχει πια ξανθά, ίσια μαλλιά και έχει υιοθετήσει ένα πολύ ξεχωριστό hairlook, που ομολογουμένως της ταιριάζει πολύ.

Πάτα το play, δες τα ροζ, σγουρά μαλλιά της – που μας αρέσουν πάρα πολύ- και ευχήσου η επανένωση των Hi-5 να γίνει πολύ σύντομα πραγματικότητα. Μη μας πεις ότι δε θέλεις να ξανακούσεις το «Ξέρω τι ζητάω» σε επανεκτέλεση από τις ίδιες! Εμείς, πάντως, το θέλουμε πολύ!



Διάβασε ακόμα: Έγκυος στο δεύτερο παιδί της η πασίγνωστη ηθοποιός της Marvel

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης