Έγκυος στο δεύτερο παιδί της η πασίγνωστη ηθοποιός της Marvel

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Έγκυος στο δεύτερο παιδί της η πασίγνωστη ηθοποιός της Marvel

Η φωτό με τη φουσκωμένη κοιλιά

Τις τελευταίες ημέρες το Hollywood μας φέρνει μόνο καλές ειδήσεις (απίστευτο για το 2020) και αυτή που μάθαμε σήμερα ήταν πραγματικά φανταστική. Η διάσημη ηθοποιός της Marvel –και όχι μόνο- είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της και παρά το γεγονός πως προσπάθησε για μεγάλο χρονικό διάστημα να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της, ο φωτογραφικός φακός την τσάκωσε στις 19 Αυγούστου στο Los Angeles να κάνει τα ψώνια της, και η κοιλίτσα της ήταν κάτι παραπάνω από φανερή.

Το να έφαγε πολύ και να πρήστηκε το αποκλείουμε, οπότε και να μην υπάρξει επιβεβαίωση από την ίδια, οι φωτογραφίες μαρτυρούν το ευχάριστο και χαρούμενο γεγονός. Η 41χρονη ηθοποιός φορούσε ένα αέρινο σωμών φόρεμα και η κοιλίτσα της ήταν απίστευτα μεγάλη και στρογγυλή. Άγνωστο παραμένει το φύλο του μωρού, αλλά αυτό είναι και το τελευταίο που πρέπει να μας απασχολεί.

Ο λόγος για τη Rachel McAdams την οποία έχουμε δει σε ουκ ολίγες ταινίες, με πιο πρόσφατη εκείνη με τον Benedict Cumberbatch στον Doctor Strange. Το Page Six αναφέρει πως έχει επικοινωνήσει με τον εκπρόσωπό της ηθοποιού για ένα σχόλιο, ωστόσο δεν υπήρξε ανταπόκριση.

Η 41χρονη ηθοποιός και ο σύζυγός της Jamie Linden έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι κάτω από άκρα μυστικότητα το 2018, οπότε μη σου φανεί και ιδιαίτερα περίεργο εάν γεννήσει και δεν το αντιληφθείς. Μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες πρακτικές, και γι’ αυτό δεν εκπλησσόμαστε που την κράτησε κρυφή μέχρι τώρα τη δεύτερη εγκυμοσύνη της. Η κοιλίτσα της πάντως είναι αρκετά μεγάλη, οπότε πιθανολογούμε πως σε 2 μήνες το πολύ θα κρατάει στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδάκι της και θα πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Δες τις φωτογραφίες της στη gallery που ακολουθεί.

Πηγή φωτογραφιών: celebs_next Instagram accountDPG Network