Vincent Cassel-Kunakey:Βλέπουμε για πρώτη φορά φωτογραφίες από τον γάμο τους

Νάνσυ Μητσοστέργιου

Γιορτάζουν δύο χρόνια γάμου

Τον Αύγουστο του 2018 ο πρώην σύζυγος της Monica Bellucci, Vincent Cassel παντρεύτηκε την κατά 30 χρόνια μικρότερή του Tina Kunakey, και αυτό ίσως και να ήταν ένα πλήγμα για την καλλονή ηθοποιό, ίσως και όχι. Ο 53χρονος ηθοποιός μάλιστα τον Απρίλιο του 2019 έγινε και μπαμπάς, αφού η Tina έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι, την Amazonie. Οι δυο τους δείχνουν τρομερά ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι στα social media που τους πετυχαίνουμε συνήθως και εχθές γιόρτασαν γαμήλια επέτειο δύο χρόνων.

Όσο εμείς χαζεύαμε την Tina Kunakey να ποζάρει με το μαγιό της στο σκάφος της στη Μύκονο, εκείνη ανέβαζε φωτογραφίες στο Instagram account της και πιο συγκεκριμένα στα stories της, από τον γάμο της με τον Vincent Cassel τον Αύγουστο του 2018. Φωτογραφίες που βλέπαμε για πρώτη φορά είναι η αλήθεια, και που μας άρεσαν πολύ.

Ντυμένοι και οι δύο στα λευκά, με το ροζ πουκάμισο του Vincent να κάνει λίγο τη διαφορά, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου μπροστά σε αγαπημένους φίλους και συγγενείς και οι φωτογραφίες τους ήταν πραγματικά ένα όνειρο. Σε όλε τις φωτογραφίες της η Tina έχει αφήσει τον αριθμό «2», υποδηλώνοντας έτσι τα δύο χρόνια έγγαμου βίου που έχει περάσει το διάσημο ζευγάρι.

Η Tina Kunakey ήταν μια υπερκαλλονή μέσα στο λευκό φουντωτό νυφικό της, ενώ δεν σταμάτησε λεπτό να φιλιέται με τον αγαπημένο της Vincent στις φωτογραφίες. Δες τις στη gallery που ακολουθεί.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης