Kunakey: H 23χρονη αντικαταστάτρια της Bellucci ποζάρει με μαγιό στη Μύκονο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Kunakey: H 23χρονη αντικαταστάτρια της Bellucci ποζάρει με μαγιό στη Μύκονο

Δες ένα κορμί

Το 2018 ο Vincent Cassel, πρώην σύζυγος της εκρηκτικής και καλλονής ακόμη και σήμερα Monica Bellucci παντρεύτηκε την αγαπημένη του Tina Kunakey, με την οποία και έχει τριάντα ολόκληρα χρόνια διαφορά ηλικίας. Ωστόσο έχουμε δει πολλές φορές και ειδικά στο Hollywood πως ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά και πως ζευγάρια με τόσο μεγάλη διαφορά ηλικίας είναι ευτυχισμένα και αγαπημένα για περισσότερα χρόνια από τα άλλα «συμβατικά» ζευγάρια που έχουν μικρότερη διαφορά.

Η Tina Kunakey τον Απρίλιο του 2019 έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι με τον Vincent, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, την Amazonie, όπως την έχουν ονομάσει, αποκτώντας έτσι ακόμη έναν λόγο να είναι τρισευτυχισμένοι. Η 23χρονη καλλονή τις μέρες αυτές έκανε διακοπές, που αλλού; Στο νησί των Ανέμων (aka Μύκονος) και φυσικά ο φακός δεν θα μπορούσε να μην την απαθανατίσει σε ξέγνοιαστες στιγμές.

Στις φωτογραφίες δεν μπορούμε να διακρίνουμε αν είναι μαζί και ο σύζυγος της ή η ενός έτους κόρη τους Amazonie, το σίγουρο είναι όμως πως η Tina «έβαλε φωτιά» στη Μύκονο με το κορμί της. Στις φωτογραφίες που απαθανατίστηκε φορούσε κίτρινο μπικίνι, ήταν –πότε ξαπλωμένη και πότε όρθια- στο σκάφος της και θα είμαστε ειλικρινείς, δεν μπορέσαμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω της.

Η 23χρονη καλλονή έχει απίστευτες αναλογίες και σκεπτόμενες πως είναι και μαμά αναρωτιόμαστε, είναι δυνατόν να γέννησε αυτό το κορίτσι; Το κορμί της είναι φανταστικό και σε καμία περίπτωση δεν φαίνεται πως έναν χρόνο πριν ήταν έγκυος. Βέβαια και πέρυσι τέτοιο καιρό που είχε μόλις λίγους μήνες που είχε γεννήσει, ήταν το ίδιο κορμάρα.

Η Monica Bellucci παραμένει η αγαπημένη μας όπως και να έχουν τα πράγματα, ωστόσο δεν μπορούμε να μην παραδεχτούμε πως είναι κούκλα και σωματάρα και η Tina.