Το GNTM 3 «σάρωσε» στο Twitter αλλά η τηλεθέαση θα σε ξαφνιάσει

Πατούλια Κατερίνα

Πρεμιέρα για το GNTM 3 με αγόρια και κορίτσια στις auditions

Μετά από αρκετή αναμονή κοινού, το GNTM 3 επέστρεψε από την συχνότητα του STAR και κατάφερε να κερδίσει τον κόσμο του Twitter.

Από χθες το βράδυ μέχρι και σήμερα, το hastag #gntmgr παραμένει πρώτο στα trends του Twitter κι έχουν ήδη γραφτεί πάνω από 17 χιλιάδες tweets για το ριάλιτι μοντέλων.

Όσο για τα νούμερα του ριάλιτι, δεν ήταν εξίσου σαρωτικά όπως συνέβη στο Twitter. Το πρώτο επεισόδιο του GNTM κατόρθωσε να συγκεντρώσει ποσοστό της τάξης του 25,4% στο δυναμικό κοινό ενώ στο γενικό σύνολο σημείωσε μόλις 18,7%.

Όσο για το αντίπαλο δέος, το Big Brother, έφτασε το 23.1% στο γενικό σύνολο και 23.9% στο δυναμικό κοινό παρά την σχολιασμό της Βίκυς Καγιά για το αντίπαλο πρόγραμμα.

Όταν ο νεαρός personal trainer Δαμιανός Καρπούζης προκάλεσε την απορία των κριτών σχετικά με το αν θέλει να γίνει πραγματικά μοντέλο, εκείνος είπε χαρακτηριστικά:

«Αν με ενδιέφερε μόνο να γίνω δημοφιλής θα πήγαινα σε άλλο ριάλιτι».

«Σε ποιο;» αναρωτήθηκε η Βίκυ Καγιά, με τον Δαμιανό να απαντάει «στο Big Brother».

«A, υπάρχει και αυτό, σωστά» σχολίασε με νόημα η Βίκυ Καγιά.



Φαίνεται πως το GNTM θα δυσκολευτεί απέναντι στις 8 Λέξεις του Ανδρέα Γεωργίου στον ΣΚΑΙ, μιας και το σίριαλ που συνεχίζει στη δεύτερη σεζόν του συγκέντρωσε ποσοστό 19,6% στο δυναμικό κοινό και 13% στο γενικό σύνολο.

Πάντως, για να ενθουσιαστείς, σου βρήκαμε τα πιο δημοφιλή tweets από την πρεμιέρα του GNTM 3 για να σκάσει το χειλάκι σου!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης