GNTM 3: Μοιάζει με τη Ζυγούλη και οι κριτές «υποκλίθηκαν»

GNTM 3: Μοιάζει με τη Ζυγούλη και οι κριτές «υποκλίθηκαν»

Η εμφάνιση που ξεχώρισε στην πρεμιέρα του Greece's Next Top Model.

Δε ξέρουμε ποιο πρόσωπο της νέας σεζόν του GNTM να ξεχωρίσουμε. Η αλήθεια είναι ότι το μόντελινγκ έχει εισχωρήσει για τα καλά στις ζωές μας και αυτό γίνεται φυσικά αντιληπτό από τα νέα παιδιά που έχουν μπει στο διαγωνισμό. Με προσεγμένες εμφανίσεις και «δουλεμένες» πόζες κέντρισαν το ενδιαφέρον.

Υπήρξαν αγόρια που εντυπωσίασαν τους κριτές, αγόρια που έκαναν την Βίκυ Καγιά να βροντοφωνάξει «wow», υπήρξαν όμως και κορίτσια που τελικά είδαν το όνειρό τους να «λιώνει» ανάμεσα στα λαμπερά φώτα του πλατό. Δε μένουμε όμως μόνο σε αυτά.

Τι κι αν το στιλ «περνάει», οι κριτές ξέρουν ακριβώς τι ψάχνουν. Άψογες αναλογίες, αλλά και μοναδικά χαρακτηριστικά είναι αυτά που θα «περάσουν» στο φετινό Greece's Next Top Model και βρήκαμε ένα από τα πρόσωπα της σημερινής audition που τράβηξε τα βλέμματα.

Ο λόγος για την 19χρονη Μαρινέλλα. Στο πρώτο μόλις κιόλας βήμα της οι κριτές έχασαν τα λόγια τους από τη γοητεία της και αυτό φυσικά που δεν πέρασε απαρατήρητο ήταν η ομοιότητά της με την Κάτια Ζυγούλη. Μπορούμε και εμείς να σου επιβεβαιώσουμε ότι είναι μια μικρή σωσίας του μοντέλου και συζύγου του Σάκη Ρουβά, αυτό που δε μπορούμε να γνωρίζουμε όμως με βεβαιότητα είναι αν θα έχουν όμοια καριέρα. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι πέρασε από την πρώτη φάση κερδίζοντας κάθε θετικό σχόλιο και αναμφισβήτητα η πορεία της στο παιχνίδι θα είναι λαμπρή.