Αποστόλης Ρουβάς: Ο αδερφός του Σάκη μαγείρεψε και το Twitter σάστισε

Πατούλια Κατερίνα
Αποστόλης Ρουβάς: Ο αδερφός του Σάκη μαγείρεψε και το Twitter σάστισε

O Aπόστολος Ρουβάς είναο ο μάγειρας του Πάμε Δανάη

Τον Απόστολο Ρουβά τον είχαμε δει στις αρχές του καλοκαιριού, να μαγειρεύει μακαρόνια με κιμά, σε ένα challenge έκπληξη στο πλευρό της νύφης του, Κάτιας Ζυγούλη.
Από εκείνη τη στιγμή που είχαμε την ευκαιρία να δούμε τον μικρότερο κατά τπέντε χρόνια αδερφό του τραγουδιστή, καταλάβαμε πως σύντομα θα τον ξαναδούμε!

Κι έτσι έγινε! Ο Αποστόλης έγινε ο τηλεοπτικός μάγειρας στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα στο Mega. Και σήμερα, που η εκπομπή έκανε πρεμιέρα και ο Ρουβάς έφτιαξε μοσχαράκι κοκκινιστό, το Twitter και όλες οι τηλεθεάτριες σάστισαν!

Ίδιο χαμόγελο, ίδια λακάκια, ίδιο ηχόχρωμα, λες και βλέπεις τον δίδυμο αδερφό του Σάκη να μαγειρεύει που δεν είναι δίδυμος όμως.
Τα σχόλια στο Twitter ήταν πολλά, η υποδοχή του Αποστόλη ενθουσιώδης και μετά τον Άκη και τον Σάκη και τον Αποστολάκη, έρχεται ο Αποστόλης!



Λίγα λόγια για τον Απόστολο ή Τόλη!

Είναι πέντε χρόνια μικρότερος από τον σταρ της οικογένειας και ιδιαίτερα χαμηλών τόνων ως προσωπικότητα. Γεννήθηκε στις 24 Απριλίου του 1977 στην Κέρκυρα και μαζί με τον Σάκη και τον αδερφό τους Βασίλη, έχουν έναν ακόμη μικρότερο ετεροθαλή αδερφό από την πλευρά του πατέρα τους, που λέγεται Νίκος.

Ο Τόλης εργάστηκε επί πολλά χρόνια ως μπάρμαν και μετρ σε μαγαζιά της Κέρκυρας, αλλά και της Αθήνας και στην πρωτεύουσα μετακόμισε πριν από περίπου 7 χρόνια. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα μαγειρικής και ολοκλήρωσε τις σπουδές του μέσα στο καλοκαίρι.