Έξι μήνες μετά τη γέννηση του γιου της και το κορμί της είναι έτσι ακριβώς

Νάνσυ Μητσοστέργιου

Σα να μη γέννησε ποτέ

Τον περασμένο Μάρτιο και την ημέρα που ο ΠΟΥ κήρυξε τον κορονοϊό ως πανδημία, έγινε γνωστό, πως η διάσημη ηθοποιός έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της (πρώτο με τον τωρινό σύντροφό της). Η όμορφη ηθοποιός απέκτησε έναν γιο και όλους αυτούς τους μήνες είναι αναμφίβολα πιο ευτυχισμένη από κάθε άλλη φορά. Ο μικρούλης ολοκλήρωσε την ευτυχία της με τον Steve Kazee, ενώ έδωσε απίστευτη χαρά στην Everly, που έγινε πια μεγάλη αδερφή.

Πέρασαν έξι μήνες από τότε που η ηθοποιός έφερε στον κόσμο τον γιο της και περιμέναμε πως κάποια στιγμή θα ανέβαζε μια τέτοια φωτογραφία. Όχι δεν μας έδειξε τον γιο της, αλλά το σώμα της. Μια φωτό με εσώρουχα ήταν αρκετή για να πάθουμε πλάκα και να σκεφτούμε την κλασική ατάκα, πως είναι σα να μη γέννησε ποτέ.

Ο λόγος για τη Jenna Dewan πρώην Tatum, η οποία μας άφησε άφωνες με τη φωτό και το κορμί της. Η 39χρονη χορεύτρια και ηθοποιός, η οποία καλωσόρισε τον γιο της Callum τον Μάρτιο με τον σύντροφό της Steve Kazee, μας έδωσε γεύση από την πρόοδο του σώματός της από τότε που γεννήθηκε ο μικρούλης, σε μια ανάρτηση στο Instagram της την Τετάρτη (7 Οκτωβρίου).

Υπήρχε επίσης ένα πιο βαθύ μήνυμα στη φωτογραφία προόδου του σώματός της: «Πολλοί άνθρωποι με ρωτούν για το πρόγραμμα διατροφής μου μετά τον τοκετό και το πρόγραμμα άσκησης, και είμαι εδώ για να σας πω ότι πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε εγγραφεί για να ψηφίσετε, να ψηφίσετε νωρίς, και το να ψηφίσεις σαν η ζωή σου εξαρτάται από αυτό γιατί εξαρτάται», έγραψε, κάνοντας tag τις φίλες της Zoe Kravitz και Lisa Rinna.

Μπορεί να μην μάθαμε τα μυστικά της, αλλά έστειλε ένα σημαντικό μήνυμα.



© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης