Η διάσημη ηθοποιός γέννησε και αυτό είναι το φύλο του μωρού της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η διάσημη ηθοποιός γέννησε και αυτό είναι το φύλο του μωρού της

Και ανέβασε την πρώτη του φωτογραφία

Η πιο απρόσμενη εγκυμοσύνη του 2019 ήταν αυτή διάσημης ηθοποιού με τον νέο σύντροφό της, σχεδόν έναν χρόνο μετά τον χωρισμό της με τον επίσης ηθοποιό σύζυγό της. Λίγες εβδομάδες μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα με τον αγαπημένο της, η ηθοποιός έφερε στον κόσμο το πρώτο παιδάκι τους και αυτό είναι το φύλο του μωρού.

Ο λόγος για τη Jenna Dewan (πρώην Tatum), η οποία έγινε μαμά για δεύτερη φορά, φέρνοντας στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον Steve Kazee. Στις 6 Μαρτίου η ηθοποιός γέννησε το δεύτερο παιδάκι της, και χάρισε στην μικρή Everly έναν αδερφό, τον Callum Michael Rebel Kazee.

Η Jenna ανέβασε πριν από μερικές ώρες στο Instagram account της, μια φωτογραφία με τον μικρούλη της, ανακοινώνοντας τη γέννηση και το φύλο του μωρού, ενώ λίγη ώρα αργότερα ανέβασε και ένα story, στο οποίο μας δείχνει που τον θηλάζει.

Η ηθοποιός δείχνει πιο όμορφη και πιο ευτυχισμένη από ποτέ και φυσικά πως θα γινόταν να μην είναι όλα αυτά μαζί; Η Jenna διανύει την πιο τρυφερή και όμορφη στιγμή της ζωής της και οι φωτογραφίες της μιλούν από μόνες τους. Εσύ το μόνο που πρέπει να κάνεις για να πειστείς, είναι να μπεις στη gallery που ακολουθεί και να δεις τις φωτογραφίες της.