GNTM 3: Tο makeover έφερε τα πιο απίθανα tweets

Ανθία Φιλιππή

Οι αντιδράσεις στο twitter ήταν αναμενόμενες.

Άλλο ένα γεμάτο επεισόδιο έφτασε στο τέλος του και σήμερα ήταν όλο εκπλήξεις! Τα παιδιά έκαναν τα μαθήματά τους, άλλαξαν ριζικά το στιλ τους και το makeover έφερε κλάματα που ακούστηκαν παντού. Αν και κάποιοι παίκτες δεν άλλαξαν πολλά, οι αλλαγές ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει για να ανανεωθούν και να κεντρίσουν τα βλέμματα με το ανανεωμένο και cool στιλ τους.

Η Βίκυ Καγιά υποδέχθηκε τους παίκτες και τους προετοίμασε κατάλληλα για αυτή την τεράστια αποκάλυψη. Ο Emmanuel ενώ στην αρχή είχε τρομοκρατηθεί έμεινε ικανοποιημένος με το νέο του look, όσο για την Ίριδα, πρέπει να σου πούμε ότι έγινε μια άλλη. Πλέον συστήνεται με ξανθό καρέ μαλλί και ναι, αυτή η αλλαγή είναι μια από τις αγαπημένες μας.

Οι αντιδράσεις των παικτών ήταν αναμενόμενες, όσο αναμενόμενα ήταν και τα tweets εκείνων που παρακολούθησαν το σημερινό επεισόδιο.

Φυσικά και δε θα έμενε ασχολίαστο κανένα αγόρι και κανένα κορίτσι. Οι χρήστες του twitter έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και με χιούμορ παρομοίασαν τους παίκτες του φετινού διαγωνισμού με τα πιο τρελά πρόσωπα, αλλά και με παλαιότερους παίκτες. Recpect λοιπόν σε εσάς στο twitter γιατί σήμερα σας αγαπήσαμε λίγο παραπάνω.

Δες στη gallery τα tweets και τους... ανανεωμένους παίκτες.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης