GNTM 3: Το makeover, τα «αγορέ» χτενίσματα και τα κλάματα

GNTM 3: Το makeover, τα «αγορέ» χτενίσματα και τα κλάματα

Οι αλλαγές σύγχυσαν τους παίκτες.

Ήρθε αυτή η στιγμή και στο φετινό Greece's Next Top Model! Επιτέλους το makeover που όλοι περιμέναμε μόλις έγινε και τα λόγια είναι σίγουρα περιττά! Η αλλαγές θα είναι ριζικές και πίστεψέ μας, δεν το διαχειρίστηκαν όλοι οι παίκτες όσο ψύχραιμα θα περίμεναν οι κριτές.

Κάθε χρόνο τα επεισόδια με τα makeover των παικτών είναι τα αγαπημένα μας, ωστόσο δε νομίζουμε ότι και οι διαγωνιζόμενοι έχουν την ίδια γνώμη με εμάς. Σήμερα, αγόρια και κορίτσια θα δουν τον εαυτό τους στον καθρέπτη, εντελώς διαφορετικό και σίγουρα πρέπει να σου τους συστήσουμε ξανά.



Οι αντιδράσεις βέβαια ποικίλουν. Άλλοι ενθουσιάστηκαν, άλλοι τρομοκρατήθηκαν, άλλοι έμειναν ικανοποιημένοι και άλλοι κυριολεκτικά... έβαλαν τα κλάματα. Ο λόγος φυσικά για την Ειρήνη, τον Emmanuel και την Λία. Αν μας ρωτάς- όσον αφορά τουλάχιστον τα κορίτσια- τα κουρέματα που επέλεξαν οι ειδικοί είναι ιδανικά για τα πρόσωπά τους.



Δεν έλειψαν τα κλάματα, οι εντάσεις και τα παράπονα, πόσο μάλλον από την Ειρήνη, η οποία είπε ότι αν της κόψουν τα μαλλιά... «αγορέ» θα αποχωρήσει από το GNTM. Μόλις δε, εμφανίστηκε το πρώτο ψαλίδι τα δάκρυα έτρεχαν ποτάμι. Όταν κατάλαβε τι συμβαίνει δε σταμάτησε στιγμή να κλαίει. Πάντως για εμάς, το κούρεμά της θα είναι θεσπέσιο! Από την άλλη, για την Λία η αλλαγή ήταν αρκετά επίπονη και μάλιστα μόλις μπήκε η ξυριστική μηχανή στην πρίζα, έβαλε τα κλάματα, «ξέφυγε» και μίλησε απότομα στην Μαρινέλα.