GNTM 3: Ανατροπή στον τελικό. Αυτός ο παίκτης δεν είναι στην τριάδα

Ανατροπή στην ανατροπή

Λιγότερες από 12 ώρες απομένουν για την έναρξη του τελικού του Greece’s Next Top Model 3 Boys & Girls. Φέτος, με το χέρι στην καρδιά σου λέμε πως είχε τις περισσότερες ανατροπές, και αν νόμιζες πως δεν έχει κάτι άλλο να δεις, λυπούμαστε γιατί έκανες λάθος. Απόψε θα παρακολουθήσουμε τον τελικό περιμένοντας να μάθουμε ποιος είναι αυτός που θα πάρει τα έπαθλα, και μαθαίνουμε συνεχώς νέα πράγματα.

Αν νόμιζες πως ο πλέον αδικημένος του παιχνιδιού είναι ο Edward που αποχώρησε εχθές μια ανάσα από τον τελικό του GNTM 3, έκανες λάθος. Και αυτό στο λέμε γιατί σήμερα υπάρχει ένας παίκτης, ο οποίος ενώ έχει φτάσει στην πηγή δεν θα πιεί νερό. Να σε ενημερώσουμε λοιπόν κάπου εδώ, πως σήμερα οι παίκτες θα διαγωνιστούν σε 3 δοκιμασίες.

Η πρώτη είναι σχεδόν σαν αυτή όταν ξεκίνησαν. Μια πασαρέλα για 3 διαφορετικούς σχεδιαστές θα κάνουν οι 4 παίκτες, οι οποίοι όμως δεν θα είναι μόνοι τους. 15 παίκτες από την τελική 40αδα του bootcamp θα βοηθήσουν τους 4 φιναλίστ στη δοκιμασία αυτή, οι οποίοι θα περπατήσουν με ρούχα των Nidodileda, Natar/Georgiou και Sotiris Georgiou.

Από την πασαρέλα αυτή λοιπόν που είναι και η πρώτη δοκιμασία του τελικού, θα υπάρξει αποχώρηση. Και αυτό είναι κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά. Τρεις λοιπόν θα παραμείνουν στον τελικό και θα διαγωνιστούν στις επόμενες δύο δοκιμασίες όπου και θα φωτογραφηθούν από τον Δημήτρη Σκουλό.



Ποιος είναι όμως ο παίκτης που ενώ έχει φτάσει τόσο κοντά στην πηγή δεν θα πιεί ούτε μια σταγόνα νερό; Τα spoilers μίλησαν για ακόμη μια φορά και αναφέρουν πως ο παίκτης που αποχωρεί είναι ο.. Αιμιλιάνο Μάρκου.

Για να δούμε όμως θα επαληθευτεί;



© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης