GNTM 3: Ο παίκτης που αποχώρησε και οι 4 που πάνε τελικό

GNTM 3: Ο παίκτης που αποχώρησε και οι 4 που πάνε τελικό

Τα spoilers επιβεβαιώθηκαν ξανά

Ακόμη μία Δευτέρα ξημέρωσε σήμερα και φυσικά υπήρχε μια αδιόρατη χαρά παρά τη μουντίλα που είχε η μέρα. Ο λόγος; Φυσικά το νέο επεισόδιο του Greece’s Next Top Model που ήταν και ο ημιτελικός του reality μοντέλων. Ο Γιώργος Καράβας εμφανίστηκε ως εναλλακτικός Άγιος Βασίλης, όπου και μετέφερε τα μοντέλα από το κλίμα του διαγωνισμού σε αυτό των Χριστουγέννων. Η στιγμή είχε δέντρο, στολίδια, δώρα, αλλά και μια πιο προσωπική κουβέντα – ανασκόπηση, που έκανε ο coach με τους top-5. Προσωπικά ορόσημα, αγαπημένες κριτικές, αστεία περιστατικά αλλά και σημεία συγκίνησης, δημιουργούν μια όμορφη αναδρομή σε αυτό το ταξίδι μόδας.

Το «παρεάκι του ημιτελικού» ξεκίνησε με ανυπομονησία για τη νέα δοκιμασία, η οποία καθόρισε και την 4αδα που θα διεκδικήσει τον τίτλο του GNTM 3. Η νέα πρόκληση μόδας είχε στοιχεία περιπέτειας και δράσης, καθώς τα μοντέλα μεταμορφώθηκαν σε «fashion υπερκατασκόπους». Ατσαλάκωτοι, πλην δραστήριοι, οι πράκτορες-μοντέλα, κλήθηκαν να ποζάρουν σε δύο φάσεις «καταδίωξης» για τον φακό της Ιωάννας Τζετζούμη: αρχικά κατεβαίνοντας από ένα ελικόπτερο και στη συνέχεια, ως αναβάτες σε μηχανή μεγάλου κυβισμού.

Στο σημείο αυτό, ο Ανδρέας Αθανασόπουλος, ως νικητής του προηγούμενου πλατό, έκανε την ανατροπή και επέλεξε να μη δυσκολέψει κάποιον συμπαίκτη του με μειονέκτημα στη λήψη του, αλλά δέχτηκε το πλεονέκτημα να συμβουλευτεί το μόνιτορ των κριτών για διορθώσεις κατά τη δική του φωτογράφηση. Οι προσδοκίες ήταν πάρα πολύ υψηλές, τόσο για τους κριτές όσο και για τα παιδιά, με το βάρος της καλύτερης λήψης να δημιουργεί άγχος και ένταση.

Η αγωνία για το πλατό χτύπησε κόκκινο, καθώς οι αποφάσεις, ήταν οι πιο σημαντικές όλης της σεζόν. Οι τέσσερις κριτές, Βίκυ Καγιά, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Δημήτρης Σκουλός και Άγγελος Μπράτης, υποδέχθηκαν τα πέντε επίδοξα top models, με συγκίνηση, χαρά και υπερηφάνεια, για να διαπιστώσουν με ενθουσιασμό πως τελικά κρίνουν μια σειρά από άρτιες και εντυπωσιακές λήψεις. Η ετυμηγορία τους δυσκόλεψε περισσότερο από ποτέ, αφού το ποιος θα αποχωρήσει, κρίθηκε πραγματικά στην πιο μικρή λεπτομέρεια.

Κάπου εδώ τα spoilers επιβεβαιώθηκαν ξανά και εμείς αλλά και οι κριτές αποχαιρετίσαμε τον Edward Στεργίου. Οι 4 φιναλίστ λοιπόν είναι οι Ανδρέας, Παρασκευή, Ηρακλής και Αιμιλιάνο.