Το Survivor άρχισε και το Twitter απέκτησε έμπνευση από το πρώτο αγώνισμα

Τα tweets που δεν πρόκειται να ξεχάσεις.

Άλλος ένας κύκλος του Survivor άρχισε όσο βρισκόμαστε σε lockdown και τα επεισόδια με τις δοκιμασίες και τις ίντριγκές τους φαίνεται να αποτελέσουν τη συντροφιά μας για αρκετά βράδια. Ο Γιώργος Λιανός αρχικά μάς σύστησε τους παίκτες των Μαχητών και των Διασήμων και η πρώτη ιδιαίτερα σύντομη δοκιμασία κατέληξε στη νίκη των πρώτων. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κερδίσουν δύο πρώτες επιλογές αντιπάλων για τα μέλη τους.




Το αγώνισμα στο οποίο συμμετείχαν στη συνέχεια είχε ως έπαθλο νερό και αλεύρι, δύο πολύ βασικά υλικά, δηλαδή, για την επιβίωσή τους και τη διατήρηση των επιπέδων της δύναμής τους. Όσο, όμως, εκείνοι βρίσκονται υπό την αδρεναλίνη και τη θέλησή τους να φέρουν νίκη στην ομάδα τους, το Twitter εκδήλωσε κατευθείαν την έμπνευση που έχει με τα δρώμενα.

Κάποιοι χρήστες σχολίασαν συγκεκριμένα τους παίκτες, ενώ άλλοι έκαναν αναφορές μέχρι και σε προηγούμενες χρονιές, ακόμα και σε άλλα τηλεοπτικά σόου που έχουν κατακτήσει ανά διαστήματα τις προτιμήσεις του κοινού.

Τα tweets, λοιπόν, είναι χιλιάδες από την πρώτη ώρα και στην παρακάτω gallery θα βρεις μερικά που σίγουρα δεν πρόκειται να ξεχάσεις.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης