Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής γίνεται ζευγάρι με τη Δρόσω και μια φιλία καταρρέει

Καταιγιστικές εξελίξεις στη σειρά που έχει καθηλώσει το κοινό

Μόλις μερικές ώρες απομένουν για να επιστρέψουν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες οι Άγριες Μέλισσες. Η σειρά εποχής που έκανε την εμφάνισή της τον Σεπτέμβριο του 2019 έχει κάνει τους τηλεθεατές να παραμιλάνε και να ανυπομονούν για κάθε καινούργιο επεισόδιο. Λίγο πριν τα Χριστούγεννα οι άγριες μέλισσες μας αποχαιρέτισαν με ένα πολύ δυνατό επεισόδιο, και με ένα φιλί ανάμεσα στη Δρόσω και τον Κωνσταντή που αποθεώθηκε από το Twitter.

Το νέο ζευγάρι του Διαφανίου είναι πια γεγονός κι εμείς θα το δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα στις επόμενες μέρες. Και μπορεί να έχουμε ένα πολύ ωραίο ζευγάρι στη σειρά με τρομερή χημεία, θα έχουμε όμως και την κατάρρευση μιας φιλίας εξαιτίας αυτού του ζευγαριού προφανώς.



Ο Κωνσταντής και ο Μελέτης θα έρθουν αντιμέτωποι με μια αποκάλυψη, με αποτέλεσμα, η φιλία τους να διαλυθεί στα επόμενα επεισόδια. Ένας μεγάλος καυγάς θα ξεσπάσει ανάμεσα τους που θα καθηλώσει το κοινό και η αιτία δεν είναι άλλη από τα αισθήματα του Κωνσταντή για τη Δρόσω. Ο Κωνσταντής είναι ερωτευμένος μαζί της και είναι αποφασισμένος να είναι μαζί της. Ο ίδιος επιμένει στην απόφασή του, ακόμα κι όταν ο παραλίγο πεθερός του, Σωκράτης τον επισκέπτεται με τη Δόμνα για να λογαριαστούν, σχετικά με τον διαλυμένο αρραβώνα.

Όταν ο Μελέτης ανακαλύπτει τα συναισθήματα του φίλου του για τη Δρόσω, γίνεται έξω φρενών. Η φιλία του Κωνσταντή και του Μελέτη διαλύεται, όταν ο Κωνσταντής επιβεβαιώνει πως είναι ερωτευμένος με τη Δρόσω και πως θα κάνει τα πάντα για εκείνη. Μάλιστα πληροφορίες τηλεοπτικού περιοδικού έχουν αποκαλύψει και τον παρακάτω διάλογο: «Έχεις τρελαθεί; Με την αδερφή της φόνισσας, της γυναίκας που σκότωσε τον αδερφό σου; Ντρέπομαι για σένα».

Ο Κωνσταντής ωστόσο δε φαίνεται να νοιάζεται και να επηρεάζεται από τα λόγια του Μελέτη, ακόμη και αν αυτά μπορεί να σημαίνουν το τέλος της φιλίας τους. Εμάς πάντως το concept Δρόσω-Κωνσταντής μας αρέσει πολύ και ανυπομονούμε να το δούμε ξανά.



© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης