Άγριες Μέλισσες: Το φιλί Δρόσως-Κωνσταντή αποθεώθηκε στο Twitter

Άγριες Μέλισσες: Το φιλί Δρόσως-Κωνσταντή αποθεώθηκε στο Twitter

Και όχι άδικα αν μας ρωτάς

Οι Άγριες Μέλισσες έκαναν την εμφάνισή τους στη ζωή μας την περσινή χρονιά κερδίζοντας επάξια μια θέση στην καρδιά μας. Η σειρά εποχής της Μελίνας Τσαμπάνη εξελίχθηκε καλύτερα από αυτό που φανταζόμασταν και η δεύτερη σεζόν μοιάζει να είναι ακόμη καλύτερη. Εχθές το βράδυ παρακολουθήσαμε το τελευταίο επεισόδιο για το 2020 (στις 4 Ιανουαρίου επιστρέφει) και ίσως ήταν από τα καλύτερα που έχουμε δει.

Από τότε που ο Κωνσταντής βρέθηκε στην Τρούμπα και έπεσε πάνω στη Δρόσω ήμασταν σίγουρες από το βλέμμα του πως γεννήθηκε ένας μεγάλος έρωτας. Και εχθές αυτός ο έρωτας σφραγίστηκε με ένα φιλί που αποθεώθηκε στο Twitter κι έγινε viral. Αρκετοί είναι ωστόσο κι εκείνοι που δεν είναι φαν του ζευγαριού, ωστόσο αυτοί που τους θέλουν μαζί είναι περισσότεροι.



Το χθεσινό επεισόδιο μας άφησε με τεράστια αγωνία για την συνέχεια, γιατί από τη μία είχαμε το φιλί της Δρόσως με τον Κωνσταντή και από την άλλη τη Λενιώ να παλεύει για τη ζωή της απέναντι στον Βόσκαρη για ακόμη μια φορά. Απολαύσαμε και συγκινηθήκαμε με τη σκηνή των δύο (aka Δρόσω-Κωνσταντής) και ελπίζουμε αυτό να εξελιχθεί σε κάτι καλό για τη μικρή Σταμίρη.

Το Twitter τρελάθηκε με το φιλί τους, ενώ ήδη έχουν φτιάξει fan account του ζευγαριού, το οποίο έχουν ονομάσει #teamkroso.

Δες παρακάτω το φιλί τους αλλά και τα σχόλια στο twitter.