Ιδού πώς θα μοιραστεί η περιουσία των Κardashian-West αν χωρίσουν

Δεν είναι και λίγα όσα έχουν στην κατοχή τους

Σαν κεραυνός εν αιθρία ήρθε πριν από περίπου μία εβδομάδα η είδηση πως η Kim Kardashian και ο Kanye West χωρίζουν. Δεν ήταν η πρώτη φορά που ακούγαμε φήμες χωρισμού τους, ήταν όμως η πρώτη φορά όπου η είδηση δεν ήταν πια φήμες αλλά πραγματικότητα, αφού η Kim Kardahian προσέλαβε και δικηγόρο για να δει το όλο θέμα με τον rapper σύζυγό της. Το Page Six ήταν το outlet που πρώτο ανέφερε ότι η Kim Kardashian West σκοπεύει να υποβάλει αίτηση διαζυγίου από τον Kanye West μετά από έξι χρόνια γάμου.

Ενώ λέγεται ότι έχουν υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο, η κατάσταση του ζευγαριού έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό από τον πολυτελή γάμο τους στην Ιταλία. Σύμφωνα με μια ιστορία του Απριλίου στο Forbes, το καθαρό εισόδημα του Kanye φέρεται να έχει αυξηθεί από 100 εκατομμύρια σε 1,3 δισεκατομμύρια δολάρια, χάρη στη μουσική καριέρα και τη μόδα του. (Ο Kanye ισχυρίζεται ότι το νούμερο μοιάζει περισσότερο με 5 δισεκατομμύρια δολάρια). Η Kim έχει δει την περιουσία της να κυμαίνεται από 40 εκατομμύρια δολάρια το 2014 σε 780 εκατομμύρια δολάρια, με τα εσώρουχά της και τα είδη μακιγιάζ να αυξάνονται.

Το προγαμιαίο συμφωνητικό εγγυάται στην Kim 1 εκατομμύριο δολάρια για κάθε χρόνο γάμου, σύμφωνα με προηγούμενες αναφορές. Επίσης θα κρατήσει τα δώρα που της έδωσε ο Kanye, όμως δεν είναι σαφές εάν αυτό περιλαμβάνει τα «5 εκατομμύρια δολάρια σε τέχνη, τα σχεδόν 4 εκατομμύρια δολάρια σε οχήματα και τα 3,2 εκατομμύρια δολάρια σε κοσμήματα». Το Forbes ανέφερε ότι αυτά τα κατέχουν μαζί.

«Αν δεν έχουν κρατήσει τα πράγματα ξεχωριστά, μόνο ο Θεός ξέρει τι συμβαίνει με τα λογιστικά ζητήματα», δήλωσε ο δικηγόρος του Beverly Hills, Joseph Mannis του Hersh Mannis LLP, ο οποίος θεωρεί τους Halle Berry και Tim Burton ως πελάτες. «Θα μπορούσε να είναι ένας τεράστιος βραχνάς στο λαιμό για να καταλάβεις τι κάνεις.

Να τι διακυβεύεται σε ένα επικείμενο διαζύγιο των Kim Kardashian-Kanye West.

Οι επιχειρήσεις της Kim Kardashian

Σύμφωνα με το Forbes, το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων της Kim προέρχεται από τη σειρά καλλυντικών KKW Beauty, την οποία ξεκίνησε το 2017. Στις 5 Ιανουαρίου, η Kim ολοκλήρωσε μια συμφωνία με την Coty Inc., πουλώντας ένα μερίδιο (το 20%) της KKW για 200 εκατομμύρια δολάρια. Στο παρελθόν κατείχε μερίδιο 72%, αξίας 500 εκατομμυρίων δολαρίων, στο εμπορικό σήμα, σύμφωνα με το Forbes.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το προγαμιαίο δηλώνει ότι «τα χρήματα που κερδίζει από… τη γραμμή ενδυμάτων Kardashian και τις διαφημιστικές εμφανίσεις, θα θεωρούνται ξεχωριστά και μοναδικά έσοδα της». Αυτή η γλώσσα θα μπορούσε να εμποδίσει τον Kanye να υποβάλει αξίωση για τις επιχειρήσεις της, δήλωσε η Aimee Gold, δικηγόρος της οικογένειας στο Λος Άντζελες.

Το reality show

Στα τέλη του περασμένου έτους, ανακοινώθηκε ότι το «Keeping Up With the Kardashians» - το reality show που έκανε την Kim και την οικογένεια της πρώτο όνομα- θα ολοκληρωνόταν στο δίκτυο του E! News το 2021 μετά από 20 σεζόν στον αέρα.

Αν και ο Kanye ήταν αρχικά επιφυλακτικός για να εμφανιστεί στην εκπομπή, έκανε πολλά guests όλα αυτά τα χρόνια, συμπεριλαμβανομένoυ του αρραβώνα τους στο Oracle Park και όλο το διάστημα μέχρι τον γάμο τους. Τα παιδιά τους, ειδικά η North, εμφανίζονται συχνά.

Όμως, το προγαμιαίο αναφέρει ότι όσα χρήματα κερδίζει η Kim από το show, τα κρατάει.

Τα παιδιά τους

Η Kim και ο Kanye είναι γονείς στις κόρες North (7) και Chicago, που γίνεται 3 ετών αυτόν τον μήνα, και στους γιους Saint (5), και Psalm (1). Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γάμος του ζευγαριού δεν περιέχει καμία συμφωνία επιμέλειας, όπως συμβαίνει με τον νόμο της Καλιφόρνια.

Η Gold είπε ότι τα δικαστήρια πιθανότατα θα ξεκινήσουν με και τους δύο γονείς να έχουν «50/50» φυσική επιμέλεια. Ωστόσο, κάθε στρατόπεδο θα μπορούσε να προσφύγει για περισσότερο χρόνο, εάν αποδείξει ότι μια κατάσταση θα ήταν «επιζήμια για το παιδί», όπως εάν ένας γονέας θα μείνει σε περιοδεία για ένα χρόνο, δήλωσε η Gold.

«Εάν υποβάλεις μια αίτηση διαζυγίου στην Καλιφόρνια, κανένα μέρος δεν μπορεί να πάρει τα παιδιά [εκτός πολιτείας] χωρίς την άδεια του άλλου γονέα», πρόσθεσε ο δικηγόρος Mannis. «Πολλές φορές, υπάρχει ένα επιχείρημα σχετικά με αυτό σε περιπτώσεις διασημοτήτων».

Όταν και οι δύο γονείς έχουν εξαιρετικά υψηλά εισοδήματα, η διαπραγμάτευση της υποστήριξης των παιδιών μπορεί να είναι ιδιαίτερα «παράξενη», είπε. Αλλά δεν περιμένει ότι η Kim ή ο Kanye θα έκαναν έναν τέτοιο αγώνα. «Είναι κακή δημοσιότητα».

Το δαχτυλίδι του αρραβώνα

Σύμφωνα με πληροφορίες σχετικά με το προγαμιαίο του ζευγαριού, η Kim παίρνει τα δώρα που της έδωσε ο Kanye - συμπεριλαμβανομένου του δαχτυλιδιού αρραβώνων της, Lorraine Schwartz των 15 καρατίων, που αξίζει περίπου 2 εκατομμύρια δολάρια.

Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα, αυτό είναι το δαχτυλίδι με το οποίο της έκανε την πρόταση γάμου. Δεν θέλουμε να μπερδευτείς με το δεύτερο δαχτυλίδι των 4,5 εκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο κλάπηκε σε μια ληστεία στο Παρίσι το 2016.

Η επιχείρηση του Kanye

Ο Kanye άρχισε να σχεδιάζει sneakers το 2009. Η μάρκα Yeezy είναι ένα φαινόμενο, με πωλήσεις 1,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2019. Έχει το 100 τοις εκατό της εταιρείας του, αλλά έχει κάνει μια συμφωνία να πουλάειι τα αθλητικά του παπούτσια μέσω της Adidas. Τον Ιούνιο, ανακοίνωσε μια δεκαετή συμφωνία με τη GAP και ισχυρίστηκε ότι αύξησε την καθαρή του αξία στα 5 δισεκατομμύρια δολάρια. Δεν είναι γνωστό εάν η Kim κατέχει μερίδιο στην επιχείρησή του.

Ο ράπερ έχει βγάλει εννέα άλμπουμ πάνω από 17 χρόνια μέσω του Roc-a-Fella Records. Αν και είχε υποσχεθεί ένα άλμπουμ το 2020, το αρνήθηκε, ισχυριζόμενος ότι η δισκογραφική του σύμβαση ήταν μια μορφή «σύγχρονης δουλείας». Σύμφωνα με έγγραφα που διέρρευσαν, ο Kanye πληρώθηκε 11 εκατομμύρια δολάρια για το «Yeezus» του 2013 και 6 εκατομμύρια δολάρια για τα άλμπουμ «The Life of Pablo» του 2016.

Η δική του ετικέτα, G.O.O.D. Music, κυκλοφόρησε μουσική από τους Big Sean, John Legend και Kid Cudi.

Τα ακίνητα στην Καλιφόρνια

Μετά την αγορά ενός σπιτιού στο Calabasas της California για 40 εκατομμύρια δολάρια, οι Kim και Kanye ξόδεψαν 20 εκατομμύρια δολάρια για ανακαινίσεις. «Ό, τι κάνουμε είναι μια εγκατάσταση τέχνης και ένα playroom», δήλωσε ο Kanye στο Architectural Digest για το μινιμαλιστικό manse*, που σχεδιάστηκε από τον Axel Vervoordt. Η έκταση 1393τ.μ, έκτασης 4,5 στρεμμάτων διαθέτει διάδρομους σαν σπηλιά, δύο πισίνες και έναν αμπελώνα. Ένας μόνο νεροχύτης κοστίζει 30.000 $.

Το ζευγάρι κατέχει επίσης τρεις γειτονικές ιδιοκτησίες, καθώς και γη κοντά στο Palm Springs της Καλιφόρνια, που αγόρασε το 2020 για 6,3 εκατομμύρια δολάρια.

«H Kim προσπαθεί να κάνει τον Kanye να της παραδώσει το σπίτι στο Calabasas», είπε μια πηγή στo Page Six. «Είναι ιδιοκτήτρια όλης της γης και παρακείμενων παρτίδων γύρω από το σπίτι, αλλά ο Kanye κατέχει το πραγματικό σπίτι». Πηγές ανέφεραν στο The Post ότι αυτό είναι ασυνήθιστο και μπορεί να περιπλέξει μια διευθέτηση.

Όπως αντιλαμβάνεσαι δεν είναι και λίγα τα περιουσιακά στοιχεία τους, όμως πάνω κάτω ξέρουμε τι ανήκει σε ποιον. Ελπίζουμε ωστόσο να μη φτάσουν στα άκρα.



**Το manse είναι ένα κληρικό σπίτι που κατοικείται από, ή είχε προηγουμένως κατοικηθεί από, έναν υπουργό, που χρησιμοποιείται συνήθως στο πλαίσιο των πρεσβυτεριανών, μεθοδιστών, βαπτιστών και άλλων χριστιανικών παραδόσεων.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης