Το τέλος μιας εποχής:Kim Kardashian-Kanye West χωρίζουν και είναι οριστικό

Το τέλος μιας εποχής:Kim Kardashian-Kanye West χωρίζουν και είναι οριστικό

Δυστυχώς είναι αλήθεια 

Αν υπάρχει ένα θέμα που μας απασχόλησε ιδιαίτερα μέσα στο 2020 από το δεύτερο μισό κι έπειτα, αυτό είναι η σχέση της Kim Kardashian με τον Kanye West, η υγεία του και ο αντίκτυπος αυτής στο γάμο τους. Το καλοκαίρι ο Kanye βίωσε μια πολύ δύσκολη συνθήκη, που τον έκανε πραγματικά άλλο άνθρωπο. Έφτασε σε σημείο να απειλεί ολόκληρη την οικογένεια Kardashian με μυστικά που θα έβγαζε στη φόρα, αλλά και να λέει περίεργα πράγματα, όπως φοβάται μη σκοτώσει τη North πάνω στην τρέλα του κ.ο.κ.

Κι ενώ όλοι πιστεύαμε πως όλα αυτά μεταξύ τους είναι φήμες και πως παλεύουν την κάθε δυσκολία που έρχεται και δεν υπάρχει κάτι ανησυχητικό στον γάμο τους, να που το 2021 μας εκπλήσσει –δυσάρεστα- και μας ανακοινώνει ένα διαζύγιο. Και όχι όποιο και όποιο διαζύγιο, αλλά αυτό της Kim Kardashian και του Kanye West.

«Το διαζύγιό τους είναι προ των πυλών», ανέφερε μια πηγή. Η 40χρονη reality star έχει προσλάβει ακόμη και τη διάσημη δικηγόρο διαζυγίων Laura Wasser, της οποίας οι πελάτες περιλαμβάνουν τους Johnny Depp, Angelina Jolie και άλλους celebrities.

«Kρατούν χαμηλό προφίλ, αλλά έχουν τελειώσει», είπε η πηγή. «Η Kim προσέλαβε τη Laura Wasser και βρίσκονται σε συνομιλίες για διευθέτηση». Βέβαια δεν αποτελεί και τόσο μεγάλη έκπληξη το ότι δεν είναι «στα καλά τους» καθώς το ζευγάρι δεν πέρασε μαζί τις διακοπές φέτος - ο 43χρονος ράπερ βρισκόταν στο Wyoming, ενώ η Kardashian ήταν στην Καλιφόρνια.Η Kim έκανε τον Kanye να ανέβει στο Wyoming, ώστε να μπορούν να ζήσουν ξεχωριστές ζωές και να κάνουν με ησυχία τα πράγματα για να τακτοποιηθούν και να χωρίσουν. Τελείωσε!», πρόσθεσε η πηγή.

Ακόμα κι αν η Kardashian έχει κολλήσει με τον άντρα της στο παρελθόν - ειδικά όταν ασχολήθηκε με τους αγώνες ψυχικής υγείας του – η star έχει σκεφτεί τα πράγματα και συνειδητοποίησε ότι αυτή είναι η καλύτερη απόφαση για το ζευγάρι.

«Τώρα αυτό το διαζύγιο συμβαίνει επειδή η Kim έχει μεγαλώσει πολύ», πρόσθεσε η πηγή. Ωστόσο, ο West δεν φαίνεται να θα είναι πολύ αναστατωμένος για το ότι δεν θα έχει επαφές πλέον με τη διάσημη οικογένεια. Ο μουσικός καλλιτέχνης «έχει τελειώσει εντελώς με όλη την οικογένεια. Δεν θέλει να έχει σχέση με αυτούς», αποκάλυψε άλλη πηγή.