Survivor 4: Τα τρυφερά τετ α τετ Σάκη-Μαριαλένας και το άγνωστα ζευγάρια του νησιού

Τελικά είναι ζευγάρι οι δυο τους ή όχι;

Ήταν κάπου στα μέσα Φεβρουαρίου όταν είδαμε να μπαίνουν στο Survivor πέντε νέοι παίκτες (τρεις για η μπλε ομάδα δύο για την κόκκινη) και ανάμεσα σε αυτούς και τον πρώην σύντροφο της Μαριαλένας, Σάκη Κατσούλη. Η Μαριαλένα τότε δήλωνε πως βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και είχε να διαχειριστεί ψυχολογικά τον ερχομό του πρώην της μαζί με τη νέα σύντροφό του όπως λεγόταν τότε.

Μπορεί εν τέλει ο Σάκης να μην είχε κάτι με τη Χριστίνα, όμως η Μαριαλένα στην αρχή κρατούσε αποστάσεις από τον πρώην της. Κατάσταση που δεν άργησε να αλλάξει αφού ο ένας στο πρόσωπο του άλλου βρήκε και πάλι τον άνθρωπό του και το γούρι του.

Καιρό τώρα τους βλέπουμε σε πολύ στενές επαφές, σε αγκαλιές διαρκείας στους πανηγυρισμούς κ.λ.π. Πράγμα που σταμάτησε να συμβαίνει από την Κυριακή το βράδυ, που ο Γιώργος Λιανός χώρισε τις δύο ομάδες και κάπως έτσι χωρίστηκαν και Σάκης Μαριαλένα. Δύσκολες στιγμές βιώνουν και οι δύο παίκτες, με τη Μαριαλένα να περνά κάπως πιο δύσκολα όπως είπε στα on της στην κάμερα.



Μπορεί να βρίσκονται στην ίδια παραλία με τον Σάκη, όμως είναι πλέον αντίπαλοι και αυτό είναι κάπως άβολο και για τους δύο. Ωστόσο εχθές τους είδαμε τόσο πριν το αγώνισμα, όσο και μετά σε τρυφερά τετ α τετ, ενώ αναρωτηθήκαμε σε ένα σημείο αν έδωσαν και κάποιο φιλί μεταξύ τους. Η κάμερα έχει πιάσει ένα πλάνο με τη Μαριαλένα που σηκώνεται δίπλα από τον Σάκη και σκύβει προς το μέρος του καλύπτοντας σχεδόν το πλάνο με την κουκούλα.



Κανείς δεν ξέρει τι συνέβη σε εκείνο το σημείο και φυσικά τα ερωτηματικά είναι πολλά.

Δες το απόσπασμα και θα καταλάβεις.



Αν νόμιζες όμως πως μόνο ο Σάκης και η Μαριαλένα είναι τόσο κοντά έκανες λάθος. Ο Βαλάντης από τον Άγιο Δομίνικο (aka Γιώργος Λιανός) αποκάλυψε στο πρωινό του Sfera πως βλέπει κι άλλους παίκτες πολύ κοντά που ενδεχομένως είναι κάτι περισσότερο από φίλοι.

Σίγουρα τώρα δεν πάει το μυαλό σου, όμως ίσως να είχες υποψιαστεί κι εσύ κάποιο από αυτά τα ζευγάρια κάποια στιγμή.

Δες στη gallery που ακολουθεί ποιοι είναι οι υπόλοιποι.



© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης