Μπόγδανος εναντίον Τριαντάφυλλου και η μάχη είναι αληθινή

Δεν πάει ο νους σου τι έχει συμβεί.

Είναι γεγονός πως το Survivor είναι πια μία από τις αγαπημένες μας τηλεοπτικές βραδινές συνήθειες. Το πάρτι της ένωσης έγινε δύο εβδομάδες πριν, οι ομάδες άλλαξαν ξανά και οι ισορροπίες ταράχθηκαν κάπως. Ο Αλέξης Παππάς και ο Τριαντάφυλλος εξακολουθούν να αποτελούν πρόβλημα για την ομάδα των κόκκινων, όμως το κοινό αποφάσισε πως δεν είναι ακόμη η ώρα να φύγουν.

Μάλιστα αυτό που διαβάζουμε και ακούμε για τα φαβορί θα σε εκπλήξει όσο δεν φαντάζεσαι. Όπως βλέπουμε με βάση τα αγωνίσματα πάντα, υπάρχουν κάποιοι πολύ δυνατοί παίκτες, και κάποιοι λιγότερο δυνατοί. Σίγουρα όλοι έχουμε κάποιο φαβορί στο μυαλό μας για τη νίκη, όμως αυτά που ήξερες πρέπει να τα ξεχάσεις.

Αυτό που θα σου πούμε θα σου φανεί μάλλον αστείο, και όχι δεν είναι καθυστερημένο αστείο πρωταπριλιάς. Ηλίας Μπόγδανος και Τριαντάφυλλος κονταροχτυπιούνται για την κατάκτηση του Survivor κι αυτό δεν το πιστεύουν ούτε οι ίδιοι.

Η μάχη υπάρχει και είναι αληθινή. Ο Αλέξης Μίχας από το Πρωινό έκανε μια αποκάλυψη η οποία σε ορισμένα σημεία μόνο ως αστείο θα μπορούσε να σταθεί. Τα στοιχήματα αποκαλύφθηκαν και όσο περίεργο και αν φαίνεται αυτά δεν έχουν βγει με βάση την επίδοση στα αγωνίσματα, αλλά μάλλον με τη δημοφιλία.

Και γιατί το λέμε αυτό; Γιατί τη μικρότερη στοιχηματική απόδοση για κατάκτηση του reality επιβίωσης δίνει ο Ηλίας Μπόγδανος με 5.00 και αμέσως μετά βρίσκεται ο Τριαντάφυλλος ή Ντάφυ αν προτιμάς με 6.00.

Θέλεις να δεις ποιοι ακολουθούν; Πάτησε το play στο βίντεο, δες και την gallery παρακάτω και μάθε.



© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης