Survivor 4: H κίνηση του James που κανείς δεν παρατήρησε στο χθεσινό αγώνισμα

Λίγοι την είδαν και λίγοι κατάλαβαν τι συνέβη.

Το Survivor συνεχίζεται να προβάλλεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με αμείωτους ρυθμούς και χθες το βράδυ παρακολουθήσαμε μια ακόμη αποχώρηση που αρχικά δεν ήταν στο πρόγραμμα να συμβεί. Ο Κώστας Παπαδόπουλος αποχώρησε, δεν το λες και απρόσμενο γεγονός, και ο Τριαντάφυλλος συνεχίζει για ακόμη μια εβδομάδα στο reality επιβίωσης.

Και ενώ πολλοί πίστευαν σε μια αντίδραση εκδίκηση στο άκουσμα του ονόματος του Κώστα Παπαδόπουλου, εκείνος κράτησε χαρακτήρα και τον αποχαιρέτισε όπως έπρεπε. Το ίδιο βράδυ υποψήφιος ήταν και ο James, ο οποίος βρέθηκε για δεύτερη φορά στη θέση αυτή. Η πρώτη ήταν όταν αποχώρησε η Άννα Μαρία Βέλλη, όντας υποψήφιος μαζί της και με τη Χριστίνα Κεφαλά.

Θα χαρακτηρίζαμε τον James ως μια αμφιλεγόμενη παρουσία στο reality επιβίωσης, αφού στον «έξω» κόσμο κάποιοι τον συμπαθούν και κάποιοι όχι. Σίγουρα υπάρχουν αρκετοί που τον θέλουν νικητή, όμως δεν είναι ο μόνος καλός παίκτης στο Survivor. Τον έχουμε δει να κάνει διάφορα πράγματα με τον Νίκο και ενίοτε να διχάζει το κοινό, όμως κανείς δεν παρατήρησε τι συνέβη εχθές.

Στη διάρκεια του αγωνίσματος λοιπόν, ο James έκανε μια κίνηση ματ που ελάχιστοι παρατήρησαν. Όταν η ομάδα του σε έναν πόντο πήρε τη νίκη εκείνος έτρεξε στον Τριαντάφυλλο που είχε σχεδόν σωριαστεί από την κούραση για να τον βοηθήσει.

Κίνηση στρατηγικής ή μήπως κίνηση ανθρωπιάς; Ο καθένας ανάλογα με το «στρατόπεδο» που βρίσκεται μπορεί να την ερμηνεύσει όπως θέλει.

Δες τη φωτογραφία που έγινε viral στο twitter με το στιγμιότυπο.



© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης