MasterChef 5: Ο Διονύσης πέρασε στους τρεις και το κράξιμο είναι μεγάλο (photos)

Πατούλια Κατερίνα

Ο Διονύσης κατάφερε με ένα κακό πιάτο να περάσει στους τρεις του τελικού.

Το MasterChef 5 προχωράει, είμαστε λίγες μόνο ημέρες πριν τον μεγάλο τελικό της 9ης Ιουνίου. Το φετινό MasterChef ήταν εναρμονισμένο πλήρως στους κανόνες προστασίας από την πανδημία οπότε δεν είχαμε την ευκαιρία να δούμε ούτε ταξίδια στο εξωτερικό, ούτε πληθώρα από εξωτερικά γυρίσματα, ούτε έπαθλα σε ζηλευτά μέρη.

Αυτό δεν σημαίνει πως το κοινό δεν αγάπησε, δεν μίσησε, δεν ταυτίστηκε με τους παίκτες και ειδικά όσο προχωράμε προς το τέλος, οι fans φανατίζονται ακόμα περισσότερο.
Στο σημείο που βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή, οι μαγειρικές μονομαχίες με τον τρόπο που έγιναν, δεν ευχαρίστησαν το φανατικό κοινό του ριάλιτι μαγειρικής, το οποίο είδε τον Διονύση Σαρακίνη να περνάει στους τρεις του τελικού αποκλείοντας τη Μαρίνα με ένα κακό όμως πιάτο.
Αφού διάλεξαν εναλλάξ ο καθένας 6 υλικά – σύνολο 12 στον πάγκο – από τα 50 έσπευσαν να δημιουργήσουν ένα νόστιμο και δημιουργικό πιάτο.



Η Μαρίνα ετοίμασε ένα κακό για τους κριτές γλυκό και ο Διονύσης ένα εξίσου κακό αρνάκι καρέ.
Μαρίνα και Διονύσης συναγωνίστηκαν στο ποιος έβγαλε το χειρότερο πιάτο και το κοινό δεν ήταν χαρούμενο με την εξέλιξη αυτή.

Στην έτερη μονομαχία νικήτρια βγήκε η Μαργαρίτα κόντρα στον Αλέξανδρο ο οποίος θα βρεθεί σήμερα αντιμέτωπος με τη Μαρίνα στη δοκιμασία αποχώρησης.

Ο Διονύσης από την άλλη, είναι αντιμέτωπος με τη Μαργαρίτα στο ποιος από τους δύο θα περάσει απευθείας στον τελικό χωρίς άλλο μαγειρικό ματσάρισμα.

Αυτή η πρόκριση όμως του Διονύση με ένα κακό ομολογουμένως πιάτο, τη στιγμή που ο Αλέξανδρος αποκλείστηκε από τη Μαργαρίτα με ένα υπέροχο πιάτο, δεν άφησε χαρούμενο το κοινό στο Twitter, που εκφράστηκε με τα ανάλογα σχόλια.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης