Αποχώρηση MasterChef: Τα σχόλια θέλουν τον Αλέξανδρο εκτός - Η άγνωστη λεπτομέρεια

Πατούλια Κατερίνα
Αποχώρηση MasterChef: Τα σχόλια θέλουν τον Αλέξανδρο εκτός - Η άγνωστη λεπτομέρεια

Ο Παύλος έφυγε από το MasterChef 5 και ακολουθεί ο Αλέξανδρος;

Φτάσαμε στους τέσσερις του MasterChef 5 και οι πιθανότητες είναι ίσες πια για όλους. Το trailer για το σημερινό επεισόδιο είναι ήδη στον αέρα και όλοι περιμένουν να δουν αν θα επιβεβαιωθούν τα spoilers.

Σου θυμίζουμε πως τα spoilers θέλουν στον τελικό των τριών εδώ και καιρό, 2 Μ και 1 Δ, τα οποία αντιπροσωπεύουν αυτή τη στιγμή η Μαρίνα και η Μαργαρίτα με το Δ του Διονύση.

«Θα μονομαχήσετε ένας εναντίον ενός», ακούγεται να λέει ο Σωτήρης Κοντιζάς και οι μονομαχίες αρχίζουν.

«Πάμε να τελειώνουμε», λέει ο Αλέξανδρος εμφανώς αγχωμένος ενώ ο ίδιος έδειχνε δυσαρεστημένος που την επιλογή των αντιπάλων στις μονομαχίες θα την κάνει η Μαργαρίτα.

Οι κριτές, ωστόσο, φαίνονται αρκετά απογοητευμένοι με τον Ιωαννίδη να τονίζει: «Ελπίζαμε να δοκιμάσουμε καλύτερα πιάτα».
Αυτή τη στιγμή, τα σχόλια στα social media βλέπουν εκτός MasterChef 5 τον Αλέξανδρο Συνοδινό. Ο 31χρονος Αλέξανδρος ήθελε μέσα από τον διαγωνισμό να έχει την ευκαιρία να επανασυστήσει την ελληνική κουζίνα στο κοινό ενώ μέχρι πριν μπει στο παιχνίδι ήταν φαντάρος.

Ο Αλέξανδρος Συνοδινός έχει συνολικά 10 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας σε κουζίνες του Λονδίνου, μέσα στις οποίες βρίσκονται και εστιατόρια του Gordon Ramsey.


https://www.instagram.com/p/CPRbEXMK16w

Υπάρχει μια ακόμα λεπτομέρεια που πρόσεξαν οι fans του MasterChef 5 και αφορά στον Αλέξανδρο. Δες παρακάτω.