Survivor: Ο Λιανός αποκάλυψε τι έγινε στην αποχώρηση του Τριαντάφυλλου

Τσακιρίδου Χριστίνα

Ο παρουσιαστής σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Γιώργος Λιανός βρίσκεται φέτος στο τιμόνι της παρουσίασης του Survivor 4, το οποίο οδεύει προς την τελική ευθεία. Η αποχώρηση του πιο αμφιλεγόμενου παίκτη, Τριαντάφυλλου (Ντάφυ), έγινε viral με τους χρήστες των social media να εκφράζουν την χαρά τους.

Ο 44χρονος παρουσιαστής δεν δίστασε να κάνεις αποκαλύψεις και να μοιραστεί το παρασκήνιο της αποχώρησης του Τριαντάφυλλου από το Survivor με τους ακροατές της πρωινής εκπομπής του στον Sfera 102,2.

Ο Τριαντάφυλλος το απόλυτο «φαινόμενο» του Survivor 4

«Ο Ντάφυ έδιωξε μια εντεκάδα ολόκληρη. Ο Ντάφυ ήταν δίκαιος, δεν του άρεσε να φεύγουν δυνατοί παίκτες εξαιτίας του και ο ίδιος έλεγε "αν αποχωρήσω θα πάω στο παιδάκι μου". Ο Ντάφυ άφησε την υπογραφή του, περάσαμε ωραία καραντίνα μαζί του», ανέφερε ο Γιώργος Λιανός.

Αν δεν θες να χάνεις καμία εξέλιξη για το #Survivor4 κάνε τώρα κλικ σε αυτό το link.

Τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια

Πέρα από τον Σάκη και την Μαριαλένα που έχουν δηλώσει ότι είναι παρέα με τον Ντάφυ, οι υπόλοιποι πανηγύρισαν με την αποχώρηση. Τώρα που φεύγει δεν νομίζω ότι πρέπει να "κρατάνε" πράγματα που έχουν πει με τον Ασημακόπουλο. Ο Τριαντάφυλλος θέλει να βρεθούμε να πιούμε ένα καφεδάκι πριν φύγει από τον Άγιο Δομίνικο. Δεν ξέρω πότε γυρνάει Ελλάδα.



Δεν επιτρέπεται να τους δω τους παίκτες που φεύγουν αλλά αν τους προλάβω την ημέρα που φεύγουν, τους βλέπω. Η ημερομηνία του τελικού δεν έχει ανακοινωθεί. Ο καθένας είναι μόνος του. Θα παίζουν και αγόρια με κορίτσια. Θα είναι τρεις αγώνες ασυλίας και θα κερδίζει ο ένας. Αυτός ο ένας θα έρχεται στο συμβούλιο το βράδυ και θα "δίνει" έναν. Είναι φουλ ατομικό πιά», είπε ο Γιώργος Λιανός.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα ακούσεις αναλυτικά όλα όσα είπε ο παρουσιαστής στην εκπομπή «Happy Day».



Πηγή κεντρικής: @survivorgreece

Στην παρακάτω gallery θα δεις μερικά στιγμιότυπα από το ριάλιτι επιβίωσης που εξακολουθεί να καθηλώνει εκατομμύρια τηλεθεατές.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης