Η Gisele σε αυτή τη throwback photo είναι ίδια η κόρη της

Νάνσυ Μητσοστέργιου

Η ομοιότητά τους είναι τρομερή.

H Gisele σε παιδική ηλικία και η μικρή της κόρη Vivian είναι πραγματικά η μία σωσίας της άλλης σε μια throwback φωτογραφία που ανέβασε η ίδια η Gisele στο Instagram account της την 1η Ιουλίου 2021.

Η Gisele Bündchen μοιράστηκε μια γλυκιά φωτογραφία του εαυτού της μαζί με στιγμιότυπα των δύο παιδιών της Vivian (8 ετών) και Benjamin (11 ετών), στο Instagram την 1η Ιουλίου - και η μικρή Vivian είναι ένα ακριβές αντίγραφο της Gisele στην παιδική ηλικία της. Στο throwback το 40χρονο μοντέλο, απεικονίζεται να αγκαλιάζει ένα κοτόπουλο και η Vivian με τον Benjamin αναδημιούργησαν την ίδια ακριβώς φωτογραφία με τη μητέρα τους.

Στο μεταξύ πατώντας αυτό το link μπορείς να δεις το σπίτι της Gisele στη Ν. Υόρκη που πωλούνταν και ήταν σκέτο όνειρο.

Η ομοιότητα με την κόρη της

Η Gisele είναι μία πολύ όμορφη γυναίκα, κι ένα από τα πιο καλοπληρωμένα μοντέλα της παγκόσμιας βιομηχανίας της μόδας. Όταν όμως ήταν μικρή ήταν ένα γλυκύτατο κοριτσάκι, όπως είναι τώρα η κόρη της Vivian.

«Νομίζω ότι έχουμε κάτι κοινό. Εσύ το βλέπεις; (Εγώ ως παιδί και η Vivi με τον Benny τώρα)», γράφει η Gisele στο caption του post της. Εν τω μεταξύ κοιτάζοντας καλά τη φωτογραφία, βλέπεις πως η Gisele και η Vivian είναι η μία σωσίας της άλλης, ακόμη και στο χρώμα μαλλιών και στις εκφράσεις.



Το σχόλιο του συζύγου της Tom Brady

Στην ενότητα σχολίων, ο σύζυγος του μοντέλου (και μπαμπάς των Vivian και Benny) Tom Brady σχολίασε τις φωτογραφίες. Ο 43χρονος παίκτης football έγραψε, «Τόσο πολύτιμοι, αγαπώ αυτούς τους αγγέλους και εσένα το νούμερο ένα μου». Μαζί με τη Vivian και τον Benjamin, η Gisele είναι επίσης μητέρα του γιου του Tom, John Edward, 13 ετών, τον οποίο μοιράζεται με την πρώην σύντροφο του Bridget Moynahan.



Δες τις φωτογραφίες στη gallery παρακάτω.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης