Το σπίτι της Gisele στη Ν. Υόρκη πωλείται και δε φαντάζεσαι πόσο θα θέλαμε να το αγοράσουμε

Το σπίτι της Gisele στη Ν. Υόρκη πωλείται και δε φαντάζεσαι πόσο θα θέλαμε να το αγοράσουμε

Ένα σπίτι που μοιάζει με όνειρο!

Το supermodel Gisele Bündchen και ο σύζυγός της,Tom Brady με την έλευση του 2021 θέλησαν να πωλήσουν κάποια ακίνητα που είχαν σε Νέα Υόρκη και Μασαχουσέτη. Στο Μανχάταν, το εκπληκτικό διαμέρισμά τους μόλις μπήκε στη λίστα προς πώληση για 36,8 εκατομμύρια δολάρια, ένα διαμέρισμα που βρίσκεται στην πιο αριστοκρατική γειτονιά της πόλης, στην περιοχή Tribeca.

Το ακίνητο, με τα 5 υπνοδωμάτια και την απίστευτα μεγάλη βεράντα των 500 τ.μ, απ' ότι φαίνεται ήδη βρήκε αγοραστή, καθώς πρόκειται για ένα καταπληκτικό διαμέρισμα με θέα όλη την Νέα Υόρκη.

Οι ανέσεις του ακινήτου είναι πολλές! Το σπίτι περιλαμβάνει ιδιωτική αυλή, βιβλιοθήκη, αίθουσα μπιλιάρδου και επίπεδο ευεξίας με πισίνα, spa με ατμόλουτρο, σάουνα και φυσικά γυμναστήριο.

Το ζευγάρι όπως φημολογείται πλήρωσε πάνω από 25 εκατομμύρια δολάρια για να αγοράσει αυτό το διαμέρισμα, το 2018.

Πριν από λίγο καιρό μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η Gisele Bündchen και ο Tom Brady αποχαιρέτησαν το αρχοντικό τους στο πολυτελές προάστιο της Βοστώνης ,στο Brookline. Το αρχοντικό αυτό άλλαξε χέρια στα τέλη Δεκεμβρίου, όμως δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή ποια ήταν η τελική τιμή πώλησής του.

Επειδή όμως -όπως λέει και ο σοφός λαός- τα πολλά λόγια είναι φτώχια, πάμε να δούμε το καταπληκτικό σπίτι του ζευγαριού που μόλις πωλήθηκε στο Μανχάταν.